<strong>KOM SAMMEN:</strong> Madeleines kjæreste, Chris O'Neill, kom sammen med Carl Philips kjæreste, Sofia Hellqvist. Her får de hjelp med å finne plassene sine i kirken. Foto: SCANPIX SWEDEN
KOM SAMMEN: Madeleines kjæreste, Chris O'Neill, kom sammen med Carl Philips kjæreste, Sofia Hellqvist. Her får de hjelp med å finne plassene sine i kirken. Foto: SCANPIX SWEDEN Vis mer

Chris og Sofia kom sammen

Sofia Hellqvist og Chris O'Neill måtte få hjelp til å finne plassene sine i kirken.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tradisjonen tro var det ventet at prinsesse Madeleine (29) og prins Carl Philips (33) kjærester, Chris O'Neill (39) og Sofia Hellqvist (27), ikke skulle bli invitert i dåpen til lille Estelle.

I helgen kom imidlertid nyheten om at kong Carl Gustaf (66) hadde ombestemt seg, og invitert begge likevel.

- Daniel var aldri invitert før han forlovet seg med Victoria. Men dette er en tydelig erkjennelse på at Chris og Sofia nå er en del av familien. Jeg tror ikke at de har tvunget det fram, men heller at dette er en beskjed fra kongeparet om at de er akseptert som Madeleines og Carl Philips partnere, sa kongeekspert Roger Lundgren til Aftonbladet.

Og i Slottskyrkan dukket begge to opp pyntet til dåpsfest. Chris og Sofia ankom Slottskyrkan i Stockholm sammen, og ikke sammen med kjærestene sine.

O'Neill og Hellqvist måtte få hjelp til å finne plassene sine i kirken som er i ferd med å fylles opp. De er ifølge Aftonbladet plassert ved siden av hverandre.

Grunnen til at Sofia og Chris ikke ankom sammen med prins Carl Philip og prinsesse Madeleine, er fordi de kongelige ankommer kirken aller sist.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Svenskekongen trosser tradisjonene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer