- Chris fridde til meg i oktober

Prinsesse Madeleine klarer knapt vente på sitt eventyrbryllup. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Det svenske hoffet bekreftet torsdag nyheten om at prinsesse Madeleine har forlovet seg med kjæresten Chris O' Neill.

I dag er jeg og Chris veldig glade for å kunne si at vi er forlovet. Chris fridde til meg i begynnelsen av oktober og vi er veldig lykkelige, sier prinsesse Madeleine.

- Madelen og jeg har kjent hverandre de siste to årene og nylig tok jeg mot til å spørre om hun ville gifte seg med meg. Heldigvis sa hun ja, og jeg lærer meg også litt svensk. Bryllupet skjer i sommer, noe vi ser fram imot, sier han.

Dronning Silvia legger ikke skjul på at hun og kong Carl Gustaf er svært fornøyd med sin yngste datters kommende ektemann.

- Prinsessen er lykkelig og det er vi også. Han er en svigermors drøm, sier hun til Aftonbladet.

Beholder titlene
Riksmarskalk Svante Lindqvist sier at prinsessen kommer til å beholde sine kongelige titler og apanasje etter at hun blir gift.

Også Chris O'Neill vil kunne smykke seg med en kongelig tittel etter at han formelt blir tatt inn i den svenske kongefamilien, men hvilke tittel det blir, er foreløpig ikke klart.

- Det blir kjent under bryllupet, sier han til det svenske kongehusets nettsider.

Etter alt bråket rundt bruddet med hennes forrige kjæreste, Jonas Bergström, flyktet prinsesse Madeleine til New York, og der fikk hun en ny start med Chris.

Avslørt i USA
Parets forhold ble kjent i 2011, da avisen Expressen så dem sammen i New York.

- De kunne ikke holde fingrene fra hverandre. De var så søte og kjærlighetsfulle, sa en av gjestene til Expressen.

- Samtidig virket de litt blyge, som om de akkurat hadde lært hverandre å kjenne, sa en på nabobordet til avisen.

Invitert til dåp
Finansmannen Chris ble for alvor tatt inn i varmen, da han i mai ble invitert til dåpen til prinsesse Estelle, til tross for at dette var brudd på etiketten ved det svenske hoffet.

Det førte for alvor til at bryllupsryktene begynte å svirre rundt parret.

Senere dukket det opp påstander fra avisen Expressens hoffreporter om at kong Carl Gustaf hadde bedt svensk og amerikansk politi sjekke fortiden til O'Neill for å unngå en ny Bergström-skandale.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Madde er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer