Chelsy skal bo på slottet

Prins Harry får det som han vil: Chelsy flytter inn på slottet!

IKKE FELLES SOVEROM: Selv om Chelsy flytter inn på slottet får hun ikke dele seng og soverom med prins Harry. Foto: All Over Press
IKKE FELLES SOVEROM: Selv om Chelsy flytter inn på slottet får hun ikke dele seng og soverom med prins Harry. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Slottsfrøken!

SEHER.NO: Forelskede prins Harry får det som han vil. Nå har pappa Charles tillatt at kjæresten Chelsy Davy får flytte inn i de kongelige gemakker, ifølge The People.

Prins Charles har godtatt at Chelsy skal få en egen leilighet i fasjonable Clarence House, som tidligere var dronningmorens hjem. Eller hun kan velge seg et bosted i Kensington Palace - hvor Charles og Diana hadde sitt ekteskaplige "rede".

Etter kraftige overtalelser fra Harry skal Chelsy nå ha lyst til å flytte sammen med prinsen når hun avslutter universitetsstudiene i Sør-Afrika til våren.

Prinsen har fryktet at hun vil bli forfulgt hvis hun flytter "på vanlig adresse" når hun kommer til England. Derfor har han overtalt faren til å gi henne en kongelig bopæl, som er godt beskyttet fra eventuelle forfølgere...

Prins Charles har imidlertid sagt ja på en viktig betingelse; Harry og Chelsy får ikke bo sammen, og iallfall ikke dele soverom!

Selv om Harry er i militæret og ofte vil være bortreist i tjeneste er det ventet at konservative krefter i Storbritannia vil ta det svært tungt at prinsens kjæreste får flytte inn før de engang er forlovet!

- Det blir kontroverser, men Charles har i utgangspunktet godtatt at Chelsy flytter inn, sier en kilde ved hoffet til søndagsavisa The People.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer