OVER? Frans presse hevder forholdet mellom Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh har tatt slutt . Her er paret fotografert sammen i 2013. Foto: Stella Pictures
OVER? Frans presse hevder forholdet mellom Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh har tatt slutt . Her er paret fotografert sammen i 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Charlotte Casiraghi har flyttet ut av leiligheten hans

Halvannet år etter at de ble foreldre svirrer bruddryktene mellom Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh.

SEOGHØR.NO: Det var stor jubel i Monaco da Charlotte Casiraghi (28) og hennes 15 år eldre kjæreste, Gad Elmaleh, ble foreldre til en gutt i desember 2013.

Men nå skal forholdet mellom dem være over, ifølge den franske publikasjonen Voici, skriver Hello magazine.

- Charlotte Casiraghi har flyttet ut av skuespillerens leilighet i Paris, og returnert til Monaco for å bo der med sønnen Raphaël, hevdes det.

Nylig skrev også Voici at parets leilighet i Los Angeles er lagt ut for salg.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDDRYKTER: Her er Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh  sammen med sin lille sønn i Frankrike i fjor.  Foto: NTBscanpix
BRUDDRYKTER: Her er Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh sammen med sin lille sønn i Frankrike i fjor. Foto: NTBscanpix Vis mer

 

Duoen har vært kjærester siden i slutten av 2011, kort tid etter at Charlotte dumpet eksen Alex Dellal (31) som hun hadde vært kjæreste med i fire år.

Nyheten om det angivelige bruddet kommer kort tid etter at Elmaleh, som er en kjent komiker og skuespiller, uttalte seg om hvor glad han er i familielivet.

- Ting er veldig annerledes nå. Når man starter i denne bransjen motiveres man av kollegaer, berømmelse, reisene og de store scenene, men nå interesserer kontakten med publikum meg mest, sa han til sveitsiske 20 Minutes, ifølge Hello!

- Det faktum at resten ikke bryr meg lenger gir meg mer tid til å tilbringe tid med min lille sønn. Det er klart for meg nå at jeg heller vil dra hjem om kvelden og være sammen med familien min i stedet for å gå ut å spise middag etter et show. Det føles veldig fint, la han til.

LES OGSÅ: Charlotte Casiraghi kåret til verdens best kledde kongelige