- Charlotte Casiraghi har flyttet ut av leiligheten hans

Halvannet år etter at de ble foreldre svirrer bruddryktene mellom Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh.

OVER? Frans presse hevder forholdet mellom Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh har tatt slutt . Her er paret fotografert sammen i 2013. Foto: Stella Pictures
OVER? Frans presse hevder forholdet mellom Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh har tatt slutt . Her er paret fotografert sammen i 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var stor jubel i Monaco da Charlotte Casiraghi (28) og hennes 15 år eldre kjæreste, Gad Elmaleh, ble foreldre til en gutt i desember 2013.

Men nå skal forholdet mellom dem være over, ifølge den franske publikasjonen Voici, skriver Hello magazine.

- Charlotte Casiraghi har flyttet ut av skuespillerens leilighet i Paris, og returnert til Monaco for å bo der med sønnen Raphaël, hevdes det.

Nylig skrev også Voici at parets leilighet i Los Angeles er lagt ut for salg.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDDRYKTER: Her er Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh  sammen med sin lille sønn i Frankrike i fjor.  Foto: NTBscanpix
BRUDDRYKTER: Her er Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh sammen med sin lille sønn i Frankrike i fjor. Foto: NTBscanpix Vis mer

 

Duoen har vært kjærester siden i slutten av 2011, kort tid etter at Charlotte dumpet eksen Alex Dellal (31) som hun hadde vært kjæreste med i fire år.

Nyheten om det angivelige bruddet kommer kort tid etter at Elmaleh, som er en kjent komiker og skuespiller, uttalte seg om hvor glad han er i familielivet.

- Ting er veldig annerledes nå. Når man starter i denne bransjen motiveres man av kollegaer, berømmelse, reisene og de store scenene, men nå interesserer kontakten med publikum meg mest, sa han til sveitsiske 20 Minutes, ifølge Hello!

- Det faktum at resten ikke bryr meg lenger gir meg mer tid til å tilbringe tid med min lille sønn. Det er klart for meg nå at jeg heller vil dra hjem om kvelden og være sammen med familien min i stedet for å gå ut å spise middag etter et show. Det føles veldig fint, la han til.

LES OGSÅ: Charlotte Casiraghi kåret til verdens best kledde kongelige

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer