- Charlotte blir verdens beste mor

Skuespiller Gad Elmaleh snakker for første gang om forholdet til gravide Charlotte Casiraghi.

HØYGRAVID? Det vites ikke når Charlotte har termin, men bildene tyder på at det ikke er lenge igjen. Her med mamma Caroline og tante Stephanie i begynnelsen av oktober. Foto: All Over Press
HØYGRAVID? Det vites ikke når Charlotte har termin, men bildene tyder på at det ikke er lenge igjen. Her med mamma Caroline og tante Stephanie i begynnelsen av oktober. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til tross for at fyrstepalasset i Monaco ennå ikke har bekreftet at prinsesse Carolines datter, Charlotte Casiraghi, venter barn - har bildene av den voksende magen for lengst avslørt de lykkelige omstendighetene. Nå bekrefter imidlertid hennes 15 år eldre kjæreste gladnyheten!

STRUTTER: Charlotte i St.Tropez i august. Allerede da var magen godt synlig!
 Foto: All Over Press
STRUTTER: Charlotte i St.Tropez i august. Allerede da var magen godt synlig! Foto: All Over Press Vis mer

- Charlotte er i fin form og gleder seg veldig til å bli mamma. Hun kommer til å bli verdens beste mor, fordi hun er så generøs og kjærlig. Hun har alle kvaliteteter som skal til for å bli en god mor, sier en stolt Gad Elmaleh ifølge Hello Magazine.

BLIR FORELDRE: Gad og Charlotte har vært sammen i knappe to år. Nå venter de barn sammen. Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: Gad og Charlotte har vært sammen i knappe to år. Nå venter de barn sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Komikeren og skuespilleren Gad har vært kjæreste med den rojale skjønnheten i knappe to år, men dette er første gang han snakker om forholdet offentlig. Han er åpenbart fornøyd med tingenes tilstand:

- Jeg er en veldig lykkelig mann. Jeg er så heldig som får være sammen med henne på et tidspunkt i livet, hvor det å skape familie er meget viktig for meg, sier han og roser sin kjæreste i store ord:

- Charlotte er svært intelligent og har en herlig sans for humor.

HUMORISTISKE: Mor og datter er like som to dråper vann. Nå avslører Charlottes kjæreste at de begge også har en utpreget humorsitisk sans.  Foto: All Over Press
HUMORISTISKE: Mor og datter er like som to dråper vann. Nå avslører Charlottes kjæreste at de begge også har en utpreget humorsitisk sans. Foto: All Over Press Vis mer

Den humoristiske sansen mener Gad Charlotte har etter sin mor, som tydeligvis også har latt seg sjamere av datterens kjæreste.

- Prinsesse Caroline har også humoristisk sans. Jeg tror hun liker spøkene mine. Hun ler i hvert fall mye! Charlotte har arvet hennes humor, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer