HØYGRAVID? Det vites ikke når Charlotte har termin, men bildene tyder på at det ikke er lenge igjen. Her med mamma Caroline og tante Stephanie i begynnelsen av oktober. Foto: All Over Press
HØYGRAVID? Det vites ikke når Charlotte har termin, men bildene tyder på at det ikke er lenge igjen. Her med mamma Caroline og tante Stephanie i begynnelsen av oktober. Foto: All Over PressVis mer

- Charlotte blir verdens beste mor

Skuespiller Gad Elmaleh snakker for første gang om forholdet til gravide Charlotte Casiraghi.

SEOGHØR.NO: Til tross for at fyrstepalasset i Monaco ennå ikke har bekreftet at prinsesse Carolines datter, Charlotte Casiraghi, venter barn - har bildene av den voksende magen for lengst avslørt de lykkelige omstendighetene. Nå bekrefter imidlertid hennes 15 år eldre kjæreste gladnyheten!

STRUTTER: Charlotte i St.Tropez i august. Allerede da var magen godt synlig!
 Foto: All Over Press
STRUTTER: Charlotte i St.Tropez i august. Allerede da var magen godt synlig! Foto: All Over Press Vis mer

- Charlotte er i fin form og gleder seg veldig til å bli mamma. Hun kommer til å bli verdens beste mor, fordi hun er så generøs og kjærlig. Hun har alle kvaliteteter som skal til for å bli en god mor, sier en stolt Gad Elmaleh ifølge Hello Magazine.

BLIR FORELDRE: Gad og Charlotte har vært sammen i knappe to år. Nå venter de barn sammen. Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: Gad og Charlotte har vært sammen i knappe to år. Nå venter de barn sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Komikeren og skuespilleren Gad har vært kjæreste med den rojale skjønnheten i knappe to år, men dette er første gang han snakker om forholdet offentlig. Han er åpenbart fornøyd med tingenes tilstand:

- Jeg er en veldig lykkelig mann. Jeg er så heldig som får være sammen med henne på et tidspunkt i livet, hvor det å skape familie er meget viktig for meg, sier han og roser sin kjæreste i store ord:

- Charlotte er svært intelligent og har en herlig sans for humor.

HUMORISTISKE: Mor og datter er like som to dråper vann. Nå avslører Charlottes kjæreste at de begge også har en utpreget humorsitisk sans.  Foto: All Over Press
HUMORISTISKE: Mor og datter er like som to dråper vann. Nå avslører Charlottes kjæreste at de begge også har en utpreget humorsitisk sans. Foto: All Over Press Vis mer

Den humoristiske sansen mener Gad Charlotte har etter sin mor, som tydeligvis også har latt seg sjamere av datterens kjæreste.

- Prinsesse Caroline har også humoristisk sans. Jeg tror hun liker spøkene mine. Hun ler i hvert fall mye! Charlotte har arvet hennes humor, sier han.