Kong Charles:

- Charles hemmelige avtale med Meghan

Kong Charles skal ha planene klare.

SVIGERS: Kong Charles og dronning Camilla med hertuginne Meghan i 2018. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
SVIGERS: Kong Charles og dronning Camilla med hertuginne Meghan i 2018. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) giftet seg i 2018, har det mildt sagt stormet rundt dem. Meningene om dem er mange, og det hele toppet seg da paret valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter og flytte til USA.

Siden den gang har det tilsynelatende bare blitt enda kjøligere mellom dem og prinsens familie i Storbritannia, spesielt etter at hertugparet flere ganger har gått beinhardt ut med anklager om kongefamilien.

At forholdet er kjølig så man nok en gang under kroningen av Harrys far, kong Charles (74), tidligere denne måneden. Da valgte nemlig Meghan å utebli fra den historiske dagen, og ble hjemme med barna.

Verdens øyne var nok en gang rettet mot Storbritannia og store kongelige øyeblikk da kong Charles ble kronet 6. mai. Sky News har analysert hva som ble sagt under den store dagen. Video: AP. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet. Vis mer

Hva som faktisk er ståa er det ikke mange som vet, men ryktene er mange. En kilde tett på det britiske slottet hevdet tidligere i år at den nye monarken har en plan for å få til en skilsmisse mellom sønnen og Meghan, skriver Svensk Damtidning.

- Punger ut

Kongen skal, ifølge kilden, blant annet tilby Meghan en halv milliard dollar, noe som tilsvarer omtrent 5,5 milliarder norske kroner, dersom hun skiller seg fra Harry.

Mange har latt seg sjarmere av fem år gamle prins Louis under kroningen av kong Charles i helgen. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

- Han er villig til å gjøre alt for å hindre at Harry sløser bort livet sitt på Meghan. Harry er så betatt av Meghan at han ikke forstår at dette vil ende i katastrofe, sier kilden, og fortsetter:

- Pengene vil lokke Meghan fordi hun er grådig og vil kunne leve på disse resten av livet.

Ess i ermet

Om kongen ikke klarer å komme til enighet med svigerdatteren, skal han visstnok sitte på flere ess i ermet. Han skal ifølge kilden nemlig også være villig til å la henne beholde sin kongelige tittel, hertuginne av Sussex.

Hva som faktisk stemmer, og om det er hold i avtalen, vites trolig bare av den ferske monarken.

Prins Harry og Meghan overrasket på basketkamp i Los Angeles. Video Tiktok / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: «Fint å se dere sammen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer