Charlene måtte vrake årets ball på kort varsel

Fyrst Albert overrasket gjestene da han ankom en av årets største begivenheter i Monaco sammen med søsteren, prinsesse Caroline, istedenfor kona.

STORESØSTER: Fyrst Albert kom til årets Roseball sammen med sin søster, prinsesse Caroline.  Foto: Stella Pictures
STORESØSTER: Fyrst Albert kom til årets Roseball sammen med sin søster, prinsesse Caroline. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag gikk det legendariske Roseballet av stabelen i Monaco. Veldedighetsballet som ble avholdt for første gang allerede i 1954 av den sagnomsuste Grace Kelly, og som i dag arrangeres til inntekt for foreningen som bærer den avdøde fyrstinnen og skuespillerens navn, «Princess Grace Foundation».

Ballet er en av de virkelig store begivenhetene i Monaco hvert år, og sosieten kommer flyvende inn fra hele verden for å delta i det fornemme selskapet.

Fyrstefamilien var tradisjonen tro kveldens hedersgjester og festens midtpukt også dette året!

Fyrst Albert kom til festen sammen med sin kjære søster, prinsesse Caroline og to av hennes barn, Charlotte og Pierre Casiraghi. Pierres vakre forlovede Beatrice Borromeo var også med.

Det var imidlertid en viktig person som glimret med sitt fravær, nemlig fyrstinne Charlene!

Artikkelen fortsetter under bildet.

FYRSTELIG: Fyrst Albert kom på ball med søster Caroline og to av hennes barn. Charlotte til venstre, og Pierre nummer to fra høyre.  Foto: Stella Pictures
FYRSTELIG: Fyrst Albert kom på ball med søster Caroline og to av hennes barn. Charlotte til venstre, og Pierre nummer to fra høyre. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge nettstedet Royalista og en rekke andre internasjonale medier droppet Charlene ballet fordi hun måtte ta hånd om sin datter som var blitt syk. 

Fyrsteparet ble som kjent foreldre til tvillingene, prinsesse Gabriella og kronprins Jacques, i desember.

Den 10. mai er det imidlertid duket for dåp, og da dukker naturlig nok både mor og barn opp.

FAVORITT: Både prinsesse Caroline og datteren Charlotte elsker Karl Lagerfelds design, og stilte selvfølgelig i Chanel denne kvelden.  Foto: Stella Pictures
FAVORITT: Både prinsesse Caroline og datteren Charlotte elsker Karl Lagerfelds design, og stilte selvfølgelig i Chanel denne kvelden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Prinsesse Carolines eldste sønn Andrea Casiraghi og hans kone Tatiana Santo Domingo måtte også stå over årets Roseball. Tatiana er høygravid, og venter parets andre barn hvilken dag som helst. Heller ikke prinsesse Stephanie eller noen av hennes tre barn var å se på festen.

Hvert år har ballet et eget tema, og i år hadde Caroline bedt sin svært gode venn Karl Lagerfeld om å være ansvarlig for dekorasjonene. Ballet ble dermed inspirert av Art Deco. Den legendariske designeren har også stått bak store deler av prinsessens garderobe i en årrekke.

Les også: Slik blir kongefamiliens påske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer