Celina Midelfart er gjest i Maddes bryllup

Investor og kosmetikkdronning Celina på nok en royal tilsteldning.

I DE KONGELIGE KRETSER: Celina Midelfart var i sin tid kjæreste med kronprins Haakon, og har utviklet et nært vennskap med prinsesse Märtha Louise. I slutten av mai var de to til stede på Beyoncé-konserten på Telenor Arena sammen. Foto: Stella Pictures
I DE KONGELIGE KRETSER: Celina Midelfart var i sin tid kjæreste med kronprins Haakon, og har utviklet et nært vennskap med prinsesse Märtha Louise. I slutten av mai var de to til stede på Beyoncé-konserten på Telenor Arena sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kommende helg får Sveriges prinsesse Madeleine (30) sin Chris O'Neill (38) i Slottskyrkan i Stockholm.

Kongelige fra inn- og utland ankommer den svenske hovedstaden for å ta del i den gledelige begivenheten, i tillegg til nasjonale og internasjonale næringslivfolk, venner og andre bekjente av paret.

Fra Norge kommer kronprins Haakon (39) og kronprinsesse Mette-Marit (39), og prinsesse Märtha Louise (41) og Ari Behn (40). Men de er ikke de eneste fra Norge som står på gjestelisten.

Investor og kosmetikkdronning Celina Midelfart (40) og finansektemannen Trond Olav Trøim (50) står ifølge Aftonbladet på gjestelisten. Det samme gjør Kathrine Astrup Fredriksen (29), som er arving til det mektige Fredriksen-imperiet og direktør i Frontline Ltd. og Golar LNG Limited.

I tillegg står også millionær-ekteparet Bjarne (76) og Yvonne Rieber, som blant annet har donert flere millioner i støtte til Bergen Filharmoniske Orkester, på gjestelisten.

Celina Midelfart er vant til å omgås de kongelige, og var i sin tid kjæreste med kronprins Haakon.

Senest 28.mai var Celina og Märtha Louise sammen da de to, og flere av deres kjendisvenner, svingte seg til Beyoncé på Telenor Arena - som Se og Hør Weekend nylig hadde eksklusive bilder av på trykk.

Den italienske designeren Valentino Garavani (81), som også er god venn med vår egen kronprinsesse, står på gjestelisten, og det antas at han står bak prinsesse Madeleines brudekjole.

LES OGSÅ: Tilbake for første gang siden bryllupet
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer