Catherine strålte i kjole fra kjendis-favoritt

De kongelige nygifte utgjorde et ytterst elegant par på galla i London.

HOLLYWOOD-AKTIG: Prins William og hans hertuginne Catherine utstrålte ekte Hollywood-glamour på en gallamiddag i London torsdag.  Foto: Stella  Pictures
HOLLYWOOD-AKTIG: Prins William og hans hertuginne Catherine utstrålte ekte Hollywood-glamour på en gallamiddag i London torsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Storbritannias prins William, hertug av Cambridge (28) og hans kone Cathrine, hertuginne av Cambridge (29) utgjorde en strålende duo på en gallamiddag i London torsdag.

Fortsatt like sylslanke Cathrine var iført en blekrosa aftenkjole besatt med paljetter og Swarovski-krystaller, mens prins William var kledd i en svært elegant smoking.

Den vakre kjolen var fra designer Jenny Packman, ifølge JustJared, en av kjendisenes favorittdesignere. Hollywood-stjerner som Angelina Jolie, Mandy Moore, Jennifer Lopez og Dita Von Teese har alle brukt kjoler herfra, heter det på designerens hjemmesider .

De nygifte ankom på formelt vis, uten å holde hverandre i hendene, men de poserte tett inntil hverandre og prins William geleidet sin kone inn ved å kjærlig berøre henne på ryggen. Gallamiddagen ble holdt i anledning tiårsjubiléet til stiftelsen Absolute Return for Kids, som jobber for unges utdannelse, helse og beskyttelse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viste sin kjærlighet etter bruddryktene