NYTT MONOGRAM: Torsdag offentliggjorde det svenske hoffet prinseparets felles monogram. Se resultatet lenger ned i saken.  Foto: Kungahuset.se
NYTT MONOGRAM: Torsdag offentliggjorde det svenske hoffet prinseparets felles monogram. Se resultatet lenger ned i saken. Foto: Kungahuset.se Vis mer

Carl Philip tok saken i egne hender

Se designerprinsens helt spesielle kjærlighetserklæring til sin blivende fru.

Publisert

SEOGHØR.NO: 13. juni gifter svenske prins Carl Philip seg med sin forlovede Sofia Hellqvist på det kongelige slott i Stockholm.

Forberedelsene er med andre ord i full gang, og ingenting overlates til tilfeldighetene når det siste store kongelige bryllupet i Sverige på mange år skal arrangeres.

Prinsens søstre, kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine, giftet seg i henholdsvis 2010 og 2013 - så familien har virkelig tilegnet seg kompetanse på storslåtte bryllup de siste årene.

Likevel vil nok prinsen og hans Sofia sette sitt helt eget preg på sin store dag, noe siste nytt fra Sverige er et tydelig bevis på.

Skjærtorsdag offentliggjorde det svenske kongehuset det blivende ekteparets felles bryllupsmonogram. Og det er ingen hvem som helst som står bak det såkalte speilmonogrammet!

Saken fortsetter under bildet.

KRONE: Monogrammet består av det blivende ekteparets forbokstaver, samt Carl Philips hertugkrone.  Foto: Kungahuset.se
KRONE: Monogrammet består av det blivende ekteparets forbokstaver, samt Carl Philips hertugkrone. Foto: Kungahuset.se Vis mer

Designerprinsen Carl Philip har nemlig selv vært med på utformingen i samarbeid med den svenske kunstneren Vladimir A. Sagerlund.

Sistnevnte står også bak kronprinsesseparet og prinsesseparets felles monogram. 

Dette er ikke første gang Carl Philip har vist fram sitt talent.

Han har tidligere designet blant annet bestikk, skåler og vaser, men monogrammet er nok likevel noe av det viktigste han har satt sitt preg på. Det er tross alt et symbol på den store kjærligheten mellom ham og Sofia - og prinsen har aldri lagt skjul på hvor stolt han er av sin forlovede!

- Sofia er en fantastisk kvinne, og jeg er verdens lykkeligste. Hun er ydmyk, har føttene godt plantet på jorden, er klok, intelligent og engasjert. Hun er den fineste på jorden, sa han da han var gjest hos programleder David Hellenius i «Hellenius Hörna »på svensk TV4 i fjor.

LES OGSÅ: Kongefamiliens påskeferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer