TETTE BÅND: Prins Carl Philip kommer denne uka til Sonjas kunstutstilling i Stockholm.
TETTE BÅND: Prins Carl Philip kommer denne uka til Sonjas kunstutstilling i Stockholm.Vis mer

Carl Philip takket ja til Sonja

Dronningen får drømmemøte med Europas hotteste prins.

SEOGHØR.NO: Dronning Sonja skal torsdag kveld denne uken avduke utstillingen «Nutida nordisk grafik - Queen Sonja Print Award» i Stockholm.

Dronningen delte for to år siden ut sin egen kunstpris sammen med kunstnervennene Kjell Nupen og Ørnulf Opdahl.

Prisen ble første gang utdelt i 2012, og en svært stolt dronning Sonja gratulerte da den første vinneren, finske Tiina Kivinen, på Høvikodden kunstsenter. I fjor stakk Svend-Allan Sørensen av med prisen.

FØRSTE VINNER: Dronning Sonja og finske Tiina Kivinen på åpningen av utstillingen Landskap og Rom og utdelingen av The Queen Sonja Nordic Art Award, som Tiina mottok i 2012. Det var første året prisen ble delt ut. Foto: Andreas Fadum
FØRSTE VINNER: Dronning Sonja og finske Tiina Kivinen på åpningen av utstillingen Landskap og Rom og utdelingen av The Queen Sonja Nordic Art Award, som Tiina mottok i 2012. Det var første året prisen ble delt ut. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Saken fortsetter under bildet.Begge vinnerne, flere nominerte og dronning Sonjas egne bilder er blant verkene som stilles ut i den svenske prins Eugenes barndomshjem «Waldemarsudde».

Og det er ikke hvem som helst som kommer for å ta dronning Sonjas bilder i nærmere øyesyn, for den svenske storsjarmøren prins Carl Philip har allerede takket ja til innbydelsen!

Prinsen forlovet seg med Sofia Hellqvist før sommeren, og neste år blir det nytt kongelig bryllup i Sverige. Da er det ventet flere gjester fra det norske kongehus. Og det er ikke umulig at dronning Sonja tar med seg kong Harald til Sverige for å bivåne ekteskapsinngåelsen.

I BRYLLUP SAMMEN: Sonja har allerede møtt Carl Philip og hans kommende hustru Sofia. Her fra Gustaf Magnuson og Vicky Andréns bryllup i Ullriksdals slottskapell i fjor. Foto: IBL Bildbyrå/All Over Press
I BRYLLUP SAMMEN: Sonja har allerede møtt Carl Philip og hans kommende hustru Sofia. Her fra Gustaf Magnuson og Vicky Andréns bryllup i Ullriksdals slottskapell i fjor. Foto: IBL Bildbyrå/All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Da forlovelsen ble offentliggjort ble nok mange litt skuffet, for den kjekke prinsen har flere ganger tronet på toppen av mest sexy-lister for kongelige. Det svenske homsemagasinet QX har også kåret han til Sveriges mest sexy mann.

Prinsen er i likhet med vår egen Ari Behn kjent for å være både sjarmerende og galant, og han kommer garantert til å overøse dronning Sonja med komplimenter for hennes vakre bilder.

Prins Carl Philip har tatt kunstutdannelse, og har allerede designet en rekke ting, som bestikk, skåler og vaser.

LES OGSÅ: Harry har fått seg kjæreste