Carl Philip og Sofia vurderte å ha et lite bryllup

Til helgen blir de endelig mann og kone.

SNART EKTEPAR: I helgen blir Carl Philip og Sofia Hellqvist smidd i hymens lenker.  Foto: Aftonbladet
SNART EKTEPAR: I helgen blir Carl Philip og Sofia Hellqvist smidd i hymens lenker. Foto: Aftonbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Førstkommende lørdag blir det stor fest i Sverige når prins Carl Philip (30) gifter seg med sin Sofia Hellqvist (30).

Lørdag kan du følge Se.nos spesialsending fra Stockholm med direktebilder og gjester i studio her på Seoghør.no.

Vielsen, som er lagt til ettermiddagen, vil finne sted i Slottskyrkan i Stockholm, og det er ventet at tusenvis av spente royalister vil dukke opp i hovedstadens gater i håp om å få et glimt av de nygifte. 

Nå avslører det vordende brudeparet at de ikke alltid var like sikre på om de ville ha et digert prinsessebryllup.

I et intervju med SVT, som skal sendes fredag, får de spørsmål om de noen gang tenkte på å ha en liten og privat seremoni i stedet for en stor markering.

- Mange ganger, innrømmer Sofia lattermildt, ifølge Expressen.se.

- Det hadde kanskje vært enklere, men vi føler begge at dette er en mulighet og selvfølgelighet til å dele vår store dag med alle, legger Carl Philip til.

Bryllupet kommer til å bli årest største fest i Sverige og det svenske folks interesse rundt begivenheten er så og si umettelig.

- Det er få ting som er så fine å feire som kjærligheten, og kjærligheten trengs å feires en gang i blant, sier Sofia og smiler.

Saken fortsetter under bildet.

FORLOVELSESDAGEN: Både Sofia og Carl Philip strålte av lykke da de møtte pressen få timer etter at de hadde forlovet seg i juni i fjor. Foto: TT NYHETSBYRÅN
FORLOVELSESDAGEN: Både Sofia og Carl Philip strålte av lykke da de møtte pressen få timer etter at de hadde forlovet seg i juni i fjor. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

Prinsen og den kommende prinsessen møttes i 2009, og Carl Philip har jobbet hardt for å overbevise kongefamilien og det svenske folk om at hun er tittelen verdig.

- Sofia er en fantastisk kvinne, og jeg er verdens lykkeligste. Hun er ydmyk, har føttene godt plantet på jorden, er klok, intelligent og engasjert. Hun er den fineste på jorden, erklærte prinsen i et intervju med TV4 høsten 2014.

Lørdag 13. juni er endelig den store dagen her, og Carl Philip får sin Sofia til hustru.

Hans søster, prinsesse Madeleine (32) er høygravid med barn nummer to, og det spekuleres nå i om hun kommer til å føde på brorens bryllupsdag.

LES OGSÅ: Slik har Sofias stil endret seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer