Carl Philip og Sofia fikk en sønn

Det var en tydelig rørt prins som møtte pressen som nybakt pappa.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld kom den gledelige nyheten om at prins Carl Philip (36) og prinsesse Sofia (31) har blitt foreldre for første gang.

«Riksmarskalken har gleden av å meddele at hennes kongelige høyhet prinsesse Sofia tirsdag 19. april klokken 18.28 har født et friskt og raskt barn på Danderyds sykehus,» skrev det svenske Slottet i en kort melding.

Rett etter fødselen ble babyens kjønn fremdeles holdt hemmelig, men da den nybakte faren møtte pressen tre timer senere, klokken 21.30, delte han stolt mer informasjon rundt sin kones fødsel.

- For meg og min frue er det en stor dag med masse følelser. Det er vanskelig å beskrive. Å se kvinnens kraft, og å se Sofia gå gjennom dette. Det er sterke følelser, fortalte han smilende til et samlet pressekorps.

- Vi visste ikke kjønnet før fødselen. Det var et valg vi tok tidlig. Vi ville at det skulle være en stor overraskelse, delte Carl Philip - som også klippet navlestrengen og felte noen tårer da sønnen så dagens lys.

Saken fortsetter under bildet.

 

- Sofia gjorde en fantastisk jobb!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer