<strong>BLIR BRUDEPIKER:</strong> Disse fire småjentene får den ansvarsfulle jobben å være brudepiker i bryllupet til prins William og Kate Middleton. (F.v.) Eliza Lopes, lady Louise Windsor, Grace Van Cutsem og Margarita Armstrong- Jones.  Foto: Stella/All Over
BLIR BRUDEPIKER: Disse fire småjentene får den ansvarsfulle jobben å være brudepiker i bryllupet til prins William og Kate Middleton. (F.v.) Eliza Lopes, lady Louise Windsor, Grace Van Cutsem og Margarita Armstrong- Jones. Foto: Stella/All Over Vis mer

Camillas barnebarn blir brudepike

Overraskende valg av en av de fire brudepikene til William og Kate.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag offentliggjorde prins William og Kate Middleton hvem som vil bli forlovere og brudebarn ved bryllupet i Westminster Abbey 29. april.

De fire utvalge brudepikene er lady Louise Windsor (7), Margarita Armstrong-Jones (8), Grace Van Cutsem (3) og Eliza Lopes. Tom Pettifer (8) - som i likhet med Grace Van Cutsem er prins Williams gudbarn, skal også være med i seremonien.

De seks brudebarna er barn av nære slektninger og gode venner.

Den mest overraskende av de fire brudepikene er helt klart Eliza Lopes (3), som er barnebarnet til hertuginne Camilla. Eliza er datter av Laura og hennes ektemann Harry Lopes.

Hoffreporter Kjell Arne Totland i Se og Hør, mener valget av Eliza som brudepike viser at prins William har fått et godt forhold til farens nye kone.

- Jeg synes det er en veldig vakker gest at Kate og William velger barnebarnet til prins Charles' nye hustru som en av brudepikene.

- Dette viser hvor nær William og Kate står Camilla og hennes barn - og hvor stor pris de setter på dem. Dette er nok noe som gleder både Charles og Camilla stort, sier Totland til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avslørte forloverne på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer