<strong>KAN BLI DRONNING:</strong> Prins Charles kone, Camilla, kan bli dronning. Det antyder Charles. Foto: Stella Pictures
KAN BLI DRONNING: Prins Charles kone, Camilla, kan bli dronning. Det antyder Charles. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Camilla kan bli dronning

Prins Charles antyder for første gang at kona kan bli dronning.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Storbritannias prins Charles åpner for første gang for at hans kone, Camilla, kan bli dronning.

På spørsmål fra NBCs Brian Williams om Camilla vil bli dronning når Charles blir monark, svarte han ifølge Yahoo! News følgende:

- Vel. Vi får se, får vi ikke? Det kan hende.

Svaret overrasker ikke Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland.

- Dette kommer kanskje litt overraskende på mange, men jeg har faktisk alltid ment at dette ville kunne skje når Charles en gang blir konge etter sin mor. Da Charles og Camilla giftet seg i 2005, fikk hun ikke tittelen prinsesse av Wales - i respekt for prinsesse Dianas minne. I årene som er gått siden er Camilla blitt et populært og respektert medlem av kongefamilen, sier han til Seher.no

Etter planen skulle Camilla nemlig få tittelen «Princess Concort», men det kan nå endre seg.

- Jeg tror hun blir en flott dronning ved kong Charles' side når den tid kommer. Hun har allerede vist seg tittelen verdig. Og til å hjelpe seg vil kongeparet få et ungt og glamorøst kronprinspar - William og Kate, sier Totland.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: For 22 år siden var hun en vanlig jente

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer