DØDE: Camilla, hertuginne av Cornwall, mistet sin bror Mark Shand da han døde etter et fall utenfor en nattklubb i New York tirsdag ettermiddag. Her fra en tilsteldning i 2010. Foto: REX/All Over Press
DØDE: Camilla, hertuginne av Cornwall, mistet sin bror Mark Shand da han døde etter et fall utenfor en nattklubb i New York tirsdag ettermiddag. Her fra en tilsteldning i 2010. Foto: REX/All Over PressVis mer

Camilla i sorg etter brorens brå død

- Mark Shand døde av hodeskader han pådro seg etter et fall utenfor en nattklubb i New York.

SEOGHØR.NO: Hertuginne Camilla (66) av Cornwall mistet tirsdag denne uken sin lillebror Mark Shand (62) etter et fall utenfor en nattklubb i New York, skriver HelloMagazine.

Det bekreftes av kongehuset i en pressemelding:

«Det er med stor sorg vi kan bekrefte at Mark Shand, hertuginne Camillas bror, døde i New York. Mark Shand omkom som følge av hodeskader han pådro seg etter et fall utenfor en nattklubb i New York. Hertuginnen, prinsen av Wales og hele familien er knust etter det plutselige og tragiske dødfallet».

DATTEREN: Mark Shand fikk datteren Ayesha (19) med ekskona Clio Goldsmith.  Foto: REX/All Over Press
DATTEREN: Mark Shand fikk datteren Ayesha (19) med ekskona Clio Goldsmith. Foto: REX/All Over Press Vis mer

HelloMagazine skriver videre at 62-åringen falt da han skulle ut av den den eksklusive nattklubben Diamond Horseshoe for å ta seg en sigarett. Tidligere samme kveld hadde han vært til stede på et veldedighetsarrangement i New York.

Shand var forfatter og journalist, og satt i styret til veldedighetsorganisasjonen «Elephant Family», og det var nettopp denne organisasjonen som arrangerte veldedighetsauksjonen 62-åringen hadde vært til stede på kort tid før dødsulykken.

Mark Shand var  tidligere gift med den franske skuespilleren Clio Goldsmith (56), og sammen hadde de datteren Ayesha Shand (19).

LES OGSÅ: Camilla avslørte babynyhet