Camilla fikk treffe sitt danske idol

Hertuginnen ba om et helt spesielt møte da hun skulle til Danmark.

NEIER DYPT: Sofie Gråbøl neide, og hertuginne Camilla gliste fra øre til øre da de to møttes under mandagens middag på det danske slottet.  Foto: All Over Press
NEIER DYPT: Sofie Gråbøl neide, og hertuginne Camilla gliste fra øre til øre da de to møttes under mandagens middag på det danske slottet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins Charles (63) og hertuginne Camilla (64) avslutter i dag sin en ukes lange Skandinavia-turnè. Og på deres siste dag i programmet,  kom turen for Camilla til å oppleve det hun har gledet seg aller mest til: Å besøke settet til den danske krimserien «Forbrytelsen».

Camilla hadde selv ytret et ønske før Danmark-besøket om at hun ville besøke innspillingen av favorittserien sin, og ikke minst treffe Sofie Gråbøl som spiller Sarah Lund.

- Hertuginnen er en stor fan av «Forbrytelsen» og det er hennes egen ide og forslag å møte Sofie Gråbøl og de andre skuespillerne, sier en talskvinne ved Clarence House i en uttalelse.

Charles har også fulgt med på serien, men Camilla er den største tilhengeren av de to. Og kanskje har hun nå fått sneket seg til en liten statistrolle? I formiddag tok nemlig kronprinsesse Mary med seg Camilla på settet.

Men allerede i går fikk hertuginnen møte sitt store idol. Sofie Gråbøl var nemlig selvskreven gjest da dronning Margrethe (71) inviterte til offisiell middag  på Amalienborg slott til ære for sine britiske gjester.

Prinseparet kjente umiddelbart igjen Sophie Gråbøl da hun kom, og begge smilte fra øre til øre. Men selv om det er Camilla som er den store beundreren, var det Gråbøl som neide dypt.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feirer påsken i ensom majestet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer