Bursdagsgave: 91 millioner kroner

Prins William arver en formue fra moren Diana på 30-årsdagen sin i dag.

ARVET FORMUEN: På sin 30-årsdag fikk prins William pengene han arvet etter sin mor. Nå har han og kona Kate råd til å kjøpe nytt hus.  Foto: All Over Press
ARVET FORMUEN: På sin 30-årsdag fikk prins William pengene han arvet etter sin mor. Nå har han og kona Kate råd til å kjøpe nytt hus. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins William (29) fyller 30 år 21. juni, og fra hans avdøde mor vil han motta en gave på over 90 millioner kroner.

Pengene ble testamentert til ham, men før sin død spesifiserte Diana at han først skulle få tilgang på midlene på 30-årsdagen sin.

Da Diana skilte seg fra prins Charles fikk hun rundt 150 millioner i oppgjør, og det er deler av denne formuen som nå skal fordeles mellom sønnene. Pengene har vært plassert i verdipapirer og stått på høyrentekonto, og man regner med at fondet nå har passert 200 millioner.

Prins Harry (27) må vente til sin 30-årsdag før hans andel blir utbetalt.

- Nå har William og Kate en leilighet i Kensington Palace, men med denne summen i bakhånd har han også mulighet til å kjøpe seg et eget hus– trolig i nærheten av farens Highgrove-eiendom, sier en kilde til britiske medier.

Tidligere er det også kjent at hertuginne Kate (30) i all hemmelighet har vært modell hos den berømte maleren Nicky Phillips. Til prins Williams bursdag får han etter alle solemerker et maleri av sin egen kone i gave.

Maleriet koster rundt 250 000 norske kroner – og regningen er det svigerfar prins Charles som betaler.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Trist at mamma aldri fikk møte Kate

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer