FAMILIEFEIRING? Tirsdag fyller Emma Tallulah 1 år, og da feirer hun mest sannsynlig med foreldrene og storesøstrene Leah Isadora (4) og Maud Angelica (6). Her er familien fotografert  i januar da ble Emma Tallulah ble døpt. Foto: SCANPIX
FAMILIEFEIRING? Tirsdag fyller Emma Tallulah 1 år, og da feirer hun mest sannsynlig med foreldrene og storesøstrene Leah Isadora (4) og Maud Angelica (6). Her er familien fotografert i januar da ble Emma Tallulah ble døpt. Foto: SCANPIXVis mer

Bursdagsfeiring med bismak

Det er Pappa Ari som har fått mest oppmerksomhet på Emma Tallulahs 1-årsdag.

SEHER.NO: I dag, tirsdag, fyller Ari Behn og Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah 1 år, og det har nok ikke gått upåaktet hen i kongefamilien.

Tradisjonelt sett feirer familien barnebursdager sammen med kongen og dronningen, og i påsken stelte dronning Sonja i stand bursdagsfest for Leah Isadora da hun fylte fire år.

Emma Tallulah kom til verden dagen før pappa Ari Behns (36) bursdag i fjor, men til tross for at hun fyller 1 år tirsdag, er det ikke bursdagsbarnet selv som har fått mest oppmerksomhet, men pappa Ari.

Fødselsdagen ble nemlig overskygget da det tirsdag ble lansert et oppsiktsvekkende intervju med Ari Behn i månedsbladet Massiv, hvor prinsessegemalen avslører at han ikke er en lykkelig person.I intervjuet kommer det blant annet fram at han liker å jobbe om morgenen før han tar dagens første drink halv to, at han er klinisk deprimert og at han er overbevist om at han vil dø alene.

Behn - som har døtrene Emma Tallulah (1), Leah Isadora (4) og Maud Angelica (6) med Märtha Louise - forteller også at han som familiemann kan være vanskelig å ha med å gjøre...


- Kona og jentene mine er de fineste i verden, men som ektemann er jeg vanskelig å ha med å gjøre. Dessverre. Jeg er forferdelig dårlig på praktiske ting og det irriterer vettet av alle. Også meg selv, sier hantil bladet.

I andledning fødselsdagen til minstejenta, er det nok av grunn til å feire i familien, men til tross for gleden over døtrene, hevder Ari i intervjuet at han ofte har depresjoner.

- Jeg har tre fortryllende døtre, det hjelper i stor grad på humøret. Men generelt er jeg kronisk deprimert og det blir stadig verre, ser det ut til, forklarer han til Massiv.

Ari Behns far, Olav Bjørshol, uttalte til Dagbladet tirsdag at han forstår det som om at sønnen har det tøft for tiden.

- Jeg har ikke lest intervjuet, men det høres ut som om Ari simpelthen er bånn ærlig og sier: "Akkurat nå har jeg det tøft", sier han til avisen.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Tar dagens første drink halv to