FÅR KRITIKK: Middleton slaktes for sitt nye påfunn. Foto: All Over Press
FÅR KRITIKK: Middleton slaktes for sitt nye påfunn. Foto: All Over Press Vis mer

- Burde prøve ikke å få alle til å hate henne

Hevder Pippa Middleton utnytter sin posisjon som den kommende dronningens søster - nå slaktes hun.

Publisert
SEHER.NO: Kate Middletons lillesøster Pippa (28) er ifølge Daily Beast i ferd med å sikre seg en avtale verdt drøye åtte millioner kroner for å skrive en bok om festplanlegging.

Nyheten faller ikke i god jord hos kritikere, som mener 28-åringen utnytter sin søsters posisjon.

«Vi ser stadig at mindre kongelige og inngifte prøver å tjene fett på sine kongelige forbindelser. Det irriterer det britiske folk. Det kan neppe være en verre tid for Pippa å hanke inn åtte millioner på en bokavtale», skriver journalist Tom Sykes i avisen.

Middleton-søstrenes foreldre, James og Carole, eier en internettbutikk der de selger fest-artikler. Men at Pippa nå benytter anledningen til å gi ut en bok, får folk til å reagere.

«En burde tro at unge Pippa visste om den generelle regelen i kjendisbransjen: Hun burde prøve ikke å få alle til å hate henne».

Sykes mener Pippa aldri burde gi ut en slik bok. Spesielt ikke nå, samme året som søster Kate har giftet seg inn i den brititske kongefamilien.

«Det finnes aldri et rett øyeblikk for en priviligert ung kvinne, som en gang skal bli dronningens søster, å gi ut en guide til utelivet. Spesielt når Kate er en kvinne som rett og slett ikke har råd til å gjøre noe galt, og engasjerer seg i flotte saker, blant annet å heve UNICEFs profil i Kenya».

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her får Pippa hakeslipp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer