Prins Harry og hertuginne Meghan:

Buet på: - En hykler

Ikke alle er begeistret for hertugparets besøk.

LUNKEN VELKOMST: Hertugparet ble ikke bare møtt med jubel under besøket sitt til England. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Rolf Vennenbernd / AP / NTB
LUNKEN VELKOMST: Hertugparet ble ikke bare møtt med jubel under besøket sitt til England. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Rolf Vennenbernd / AP / NTB Vis mer
Publisert

Prins Harry (37) og hertuginne Meghan (41) er for tiden på besøk i Storbritannia. Dette er deres første besøk siden dronning Elizabeths (96) platinajubileum i juni.

Hertugparet har returnert til England for å delta på ulike veldedighetsarrangement, blant annet arrangementet One Young World Summit som fant sted tidligere denne uken.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

- Prins Harry og Meghan, hertugen og hertuginnen av Sussex, gleder seg til å besøke flere veldedige organisasjoner nært deres hjerter i begynnelsen av september, uttalte talspersonen til hertugparet før reisen.

Nå viser det seg at besøket til prinsens hjemland muligens ikke ble like hyggelig som forventet.

Blitt buet på før

Ifølge flere britiske medier skal det ha oppstått en demonstrasjon utenfor arenaen der veldedighetsarrangementet fant sted. Da hertugparet ankom arenaen skal flere ha buet og vist frem plakater for å vise sin misnøye med Harry og Meghan.

En kvinne Daily Mail skal ha pratet med, anklaget blant annet hertuginnen for å være «en løgner og en hykler».

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en serie med Apple. Vis mer

- Dronningen har vært på tronen i 70 år og har måttet tåle alle disse problemene. Meghan har dratt alle kortene hun kan - rasisme, mental helse, feminisme. Hun er ikke en feminist, hun er bare en hykler, sa kvinnen til den britiske avisen.

DEMONSTRANT: Flere tilskuere holdt opp plakater i protest mot Meghan og Harry. Foto: Backgrid UK/NTB
DEMONSTRANT: Flere tilskuere holdt opp plakater i protest mot Meghan og Harry. Foto: Backgrid UK/NTB Vis mer

Demonstrantene skal likevel ikke ha stoppet Meghan fra å gjøre jobben sin, og under arrangementet holdt hun sin første offentlige tale i Storbritannia siden hertugparet valgte å flytte til USA i 2020.

Dette er heller ikke første gangen hertugparet blir buet på. Tidligere i sommer mottok de en lunken velkomst under en festgudstjeneste i London, da flere av de oppmøtte skal ha tatt seg tid til å bue.

- Stormannsgal

Hertuginnen har vært i hardt vær den siste tiden.

Forrige uke skapte hun store overskrifter da hun i et intervju sammenlignet bryllupet sitt med løslatelsen til Nelson Mandela i 1990.

Mandela satt i fengsel i 27 år for å ha motarbeidet Sør-Afrikas apartheidregime. Sammenligningen fikk flere til å reagere sterkt.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og prins Harry vakte stor oppsikt. Video: CBS Vis mer

- Tonedøv og stormannsgal, slik beskrives Meghan etter sitt siste intervju. Ikke akkurat en god attest! Det faktum at Meghan og Harry frivillig forlot det mange ser på som et privilegert kongelig liv, og at hun i tillegg taler høyt og tydelig imot hele systemet, har virkelig satt sinnene i kok hos folk, sa Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle om saken.

LES OGSÅ: - Ble ikke som de håpet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer