Hertuginne Meghan:

Buckingham Palace: - Bekymret

Kongehuset skal nå undersøke mobbeanklagene mot hertuginne Meghan.

BEKYMRET: Buckingham Palace tar mobbeanklagene mot hertuginne Meghan på alvor, og skal nå undersøke saken. Foto: Matt Dunham/ AP Photo/ NTB
BEKYMRET: Buckingham Palace tar mobbeanklagene mot hertuginne Meghan på alvor, og skal nå undersøke saken. Foto: Matt Dunham/ AP Photo/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Buckingham Palace er svært bekymret etter anklagene om at hertuginne Meghan (39) skal ha mobbet ansatte.

«Vi er åpenbart bekymret for anklagene i The Times fra tidligere ansatte om hertugen og hertuginnen av Sussex», heter det i en uttalelse, ifølge Independent.

«Derfor vil HR-teamet vårt undersøke innholdet i artikkelen. Medlemmer av personalet involvert på det tidspunktet, inkludert de som har forlatt hoffet, vil bli invitert til å delta for å se om vi kan lære av det».

«Det kongelige hoff har hatt retningslinjer i flere år, og gjør ikke eller vil ikke tolerere mobbing eller trakassering på arbeidsplassen».

STOR SPENNING: Det er knyttet stor spenning til intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan som Oprah har gjort. Vis mer

Mobbing

Ifølge The Times har ansatte ved Hoffet hevdet at hertuginne Meghan har stått bak mobbing av flere ansatte på Kensington Palace da hun og prinsen bodde der. Hun skal også ha gjort at enkelte tok til tårene.

Dette kjenner ikke 39-åringen, som venter sitt andre barn med prins Harry, seg igjen i. Det fortalte hun gjennom sin talsperson onsdag, ifølge ET Online.

- La oss bare si det som det er. En velplanlagt svertekampanje basert på villedende og skadelig feilinformasjon, sa talspersonen, og fortsatte:

- Vi er skuffet over å se at denne ærekrenkende skildringen av hertuginnen av Sussex, blir gitt spalteplass av et medie.

Videre mente talspersonen at det ikke er tilfeldig at slike forvrengte beskyldninger kommer bare kort tid før hertuginnen og prins Harry senere denne uken skal snakke ut for første gang, siden de i fjor trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter.

- Hertuginnen er såret over det siste angrepet på karakteren hennes, spesielt siden hun har vært målet for mobbing selv, og er dypt forpliktet til å støtte dem som har opplevd smerte og traumer, sa talspersonen, som la til at Meghan er fast bestemt på å skulle fortsette arbeidet sitt mot mobbing.

KRITISERES: Prins Harry og Hertuginne Meghan deltok denne uka i et zoom-møte med unge ledere om rasisme. Det falt ikke i god jord hos alle. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Stort intervju

I midten av februar begynte ryktene om at hertugparet skal snakke ut i et intervju med selveste Oprah Winfrey å florere, og kort tid senere kunne CBS bekrefte at intervjuet skal sendes allerede 7. mars.

«Winfrey vil snakke med Meghan, hertuginnen av Sussex, i et omfattende intervju om alt fra å bli kongelig, ekteskap, morskap, filantropisk arbeid til hvordan hun håndterer livet under intenst offentlig press», het det i en uttalelse fra tv-nettverket.

Det er imidlertid ikke kjent om hertuginnen vil snakke om anklagene.

Meghan og programlederen vil senere få selskap av prins Harry, hvor paret vil åpne seg om beslutningen om å forlate Storbritannia til fordel for USA, og deres håp og drømmer for familien, som snart får et nytt tilskudd.

LES OGSÅ: Sjokk-anklager mot stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer