Genoveva Casanova:

Bryter tausheten

Kronprins Frederiks venninne flyktet til eksmannens slott. Nå uttaler hun seg.

Genoveva Casanova bryter tausheten etter utroskapsryktene. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har stormet rundt Danmarks kronprins Frederik (55) etter at han ble fotografert i Madrid sammen med den meksikanske TV-personligheten og eks-modellen Genoveva Casanova (47).

Kronprinsen var i Madrid på privat reise, og bildene i magasinet «Lecturas» viste at kronprinsen og Genovena hygget seg sammen i hoovedstaden, både på rusletur i parken og på en flamenco-restaurant.

FAKSIMILE: Se og Hør trykkes i siste nummer skandalebildene fra Madrid. Bladet er i salg nå.
FAKSIMILE: Se og Hør trykkes i siste nummer skandalebildene fra Madrid. Bladet er i salg nå. Vis mer

Bildene viste også at Frederik flere ganger var hjemme i Genovevas private leilighet, hvor kronprinsen også tilbrakte natten!

FLOTT DAME: Genoveva Casanova er populær i Spania, og har deltatt i realityprogrammer og Maskorama. Hun bedyrer at hun og kronprins Frederik bare er venner. FOTO: NTB
FLOTT DAME: Genoveva Casanova er populær i Spania, og har deltatt i realityprogrammer og Maskorama. Hun bedyrer at hun og kronprins Frederik bare er venner. FOTO: NTB Vis mer

Nyheten kom midt under det spanske kongeparets statsbesøk til Danmark, og stjal overskriftene.

Kronprins Frederiks venninne gikk under jorden etter at bildene ble trykket. Nå har det spanske magasinet «Vanitatis» endelig fått henne i tale.

- Tilgi meg, men jeg kan ikke snakke. Jeg er knust, sier hun til magasinet.

Kongehusekspert Caroline Vagle om kronprins Frederik sine utroskapsrykter. Reporter: Caroline Vagle. Video: NTB Vis mer

Flyktet til eks-mannen

Ifølge Hola har Genoveva Casanova flyktet fra Madrid til San Sebastian, som ligger nord i Spania. Her har hun søkt tilflukt i eksmannens slott Palacio de Arbaizena.

HER BOR HUN: Genoveva Casanova oppholder seg på eksmaannens slott Palacio de Arbaizenea i San Sebastian. Foto: Arbaizenea.com
HER BOR HUN: Genoveva Casanova oppholder seg på eksmaannens slott Palacio de Arbaizenea i San Sebastian. Foto: Arbaizenea.com Vis mer

Da kronprins Frederik ble spurt om skandalen under statsbesøkets siste dag ignorerte han spørsmålet og gikk rett inn i en ventende bil.

Genoveva og kronprins Frederik skal ha møttes flere ganger i året, under hemmelige jaktturer.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer