Prins Harry og prins William:

Bryter tausheten om konflikt-ryktene

- Uunngåelige ting skjer.

KONFLIKT: Tidligere i år gikk det mange rykter om at prins Harry og prins William ikke lenger kom overens. Nå tar førstevnte bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix
KONFLIKT: Tidligere i år gikk det mange rykter om at prins Harry og prins William ikke lenger kom overens. Nå tar førstevnte bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble brødrene prins Harry (35) og prins William (37) av England til stadighet omtalt i presse verden over. At kongelige er et hett tema er ikke noe nytt, men de to har tidligere ikke opplevd denne typen omtale.

Da ble det nemlig hevdet at forholdet mellom de to prinsene hadde kjølnet - og flere mente at årsaken var prins Harrys forhold til hertuginne Meghan (38).

I flere uker ble det skrevet side opp og side ned om den påståtte feiden, men kongehuset selv valgte, i kjent stil, å ikke kommentere påstandene.

Nå snakker prins Harry for første gang ut om de mange ryktene.

I dokumentaren «Harry & Meghan: An African Journey», åpner både den britiske prinsen og kona opp om flere personlige temaer. Blant annet snakker Meghan om en vanskelig tid som ny i kongefamilien, og prins Harry tar altså et oppgjør med ryktene om at forholdet til broren er ødelagt.

- Uunngåelige ting skjer. Men vi er brødre, vi vil alltid være brødre, sier prins Harry i den nye dokumentaren.

- Gode og dårlige dager

Da ryktene om de britiske prinsenes angivelig dårlige forhold sto på som verst, var det flere som mente at dette hadde en helt naturlig grunn - da de er på helt ulike stadier i livet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer