John Carew og prins William:

Bryter tausheten om disse bildene

Slik gjorde den tidligere fotballstjernen avtalen med prins William.

VEKKET OPPSIKT: En rekke medier omtalte prins William og John Carews opptreden på Aston Villa-kamp i Birmingham forrige uke. Nå forteller Carew om bakgrunnen for avtalen. Foto: NTB scanpix
VEKKET OPPSIKT: En rekke medier omtalte prins William og John Carews opptreden på Aston Villa-kamp i Birmingham forrige uke. Nå forteller Carew om bakgrunnen for avtalen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Forrige uke vekket John Carew (38) stor oppsikt i media, da det viste seg at han og Storbritannias arveprins heiet side om side på fotballkamp i England.

LES MER: Tirsdagens Se og Hør er i salg nå.
LES MER: Tirsdagens Se og Hør er i salg nå. Vis mer

Det var tirsdag i forrige uke at «Heimebane»-stjernen hygget seg sammen med ingen ringere enn britiske prins William (35).

De to pratet og lo og hygget seg på fotballkamp i Birmingham. Her så de Carews tidligere lag, Aston Villa, spille mot Cardiff City.

Begge var dypt engasjert i kampen, og under et nervepirrende øyeblikk, la Carew armen rundt Englands kommende konge, og begge jublet av glede da Aston Villa scoret og vant 1–0.

Møttes på slottsmiddag

Trolig hadde John og William mye å snakke om. Nordmannen var en av Aston Villas store profiler fra 2007 til 2011, og prinsen har aldri lagt skjul på at dette er hans favorittlag.

De to fotballinteresserte herrene møttes faktisk da William og hertuginne Kate (36) gjestet Norge i februar.

Da var nemlig Carew blant de celebre gjestene, som ble invitert til slottsmiddag.

Avtalte kamp

Til Se og Hør bekrefter John at det var her fotballplanene ble lagt.

- Jeg fikk gleden av å bli kjent med prins William på slottsmiddagen. Han er en stor Aston Villa-fan, og det er jo jeg også! Så vi bestemte oss for å dra på kamp sammen og støtte laget vårt, røper han.

Fotball er en av Williams store lidenskaper, og prinsen var ikledd supporter-skjerf i Aston Villas farger: Burgunder og lyseblått.

Saken fortsetter under bildene.

GOD TONE: Prins William og John Carew så ut til å storkose seg sammen på fotballkampen. Foto: NTB scanpix
GOD TONE: Prins William og John Carew så ut til å storkose seg sammen på fotballkampen. Foto: NTB scanpix Vis mer
JUBLET SAMMEN: Prins William og John Carew var i ekstase da Aston Villa-spiller Jack Grealish scoret mot Cardiff City på Villa Park i Birmingham forrige tirsdag. Foto: NTB scanpix
JUBLET SAMMEN: Prins William og John Carew var i ekstase da Aston Villa-spiller Jack Grealish scoret mot Cardiff City på Villa Park i Birmingham forrige tirsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer


Fremover blir det nok ikke like mye tid for prinsen til å dyrke sine hobbyer. Hertuginne Kate er som kjent gravid med parets tredje barn, og har termin senere denne måneden.

Trolig var hun denne kvelden hjemme i Kensington Palace og hvilte, mens mannen hygget seg med sin norske kamerat.

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Henger med superstjerner

John Carew er for øvrig vant til å omgås svært profilerte mennesker.

Han blir ofte fotografert på røde løpere og filmfestivaler verden rundt.

38-åringen har dessuten delt bilder sammen med superstjerner som Brad Pitt (54), Antonio Banderas (57) og Lionel Richie (68).

- Jeg er heldig å få være med på en del morsomme ting. Jeg blir nok ikke «starstruck», men det er alltid fint å møte noen som har berørt eller beveget meg - gjennom for eksempel film eller musikk, har han tidligere uttalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Roser samarbeidet med Ane Dahl Torp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer