REISER SAMMEN: Prins William vil bryte med kongelig tradisjon og reise sammen med sin sønn, prins George på besøk til Australia og New Zealand i april, ifølge Daily Mail. Foto: Stella Pictures
REISER SAMMEN: Prins William vil bryte med kongelig tradisjon og reise sammen med sin sønn, prins George på besøk til Australia og New Zealand i april, ifølge Daily Mail. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bryter med kongelig tradisjon

Prins William vil være mest mulig sammen med sin lille sønn.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det britiske kongehuset har en langvarig tradisjon for at to tronarvinger ikke skal reise med samme fly, i tilfelle en ulykke skulle inntreffe.

Men prins William (31) er så glad i å tilbringe med sin sønn, prins George (5 mnd.), at han ifølge Daily Mail planlegger å gjøre om på planene når han og hertuginne Kate (31) i april skal på offisielt besøk til Australia og New Zealand.

- Den endelige avgjørelsen vil bli tatt senere, men det er ingen planer om å reise med separate fly. De ønsker å reise sammen som en familie, fordi det er en lang flytur. I tillegg ønsker de å holde kostnadene nede, sier en kilde til avisen.

Både dronning Elizabeth og prins Charles har tidligere valgt å reise uten små barn, ved sine besøk i Australia.

Nå ser det imidlertid ut til at prins William og hertuginne Kate vil lage sin egen tradisjon under reisen, som skal vare en måned.

LES OGSÅ: Kongefamiliens hemmelige dekknavn

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer