Charlotte Casiraghi:

- Bryter forlovelsen etter fødselen

Det ryktes at datteren til prinsesse Caroline er singel igjen.

BRUDD: Ifølge spanske medier skal det være slutt mellom det forlovede paret Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ifølge spanske medier skal det være slutt mellom det forlovede paret Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knappe to måneder siden kunne datteren til prinsesse Caroline (61) av Hannover, Charlotte Casiraghi (32), glede seg over å bli mamma for andre gang. Sammen med forloveden og filmprodusenten Dimitri Rassam (37) fikk hun en liten gutt.

Imidlertid fikk ikke paret nyte familielykken særlig lenge, før bruddryktene begynte å versere. Nå hevder nemlig det spanske nettstedet Hola! at duoen har brutt forlovelsen.

Ifølge kilder skal det angivelige bruddet ha vært Charlottes endelige valg. Bakgrunnen for valget er foreløpig ikke kjent, og hittil har verken Charlotte eller Dimitri kommentert bruddryktene.

Fort i svingene

Det var i mai 2017 at forholdet mellom prinsesse Carolines datter og den franske filmprodusenten ble kjent.

I mars i fjor begynte babyryktene rundt Charlotte å svirre, da hun deltok på det årlige roseballet i Monaco.

RYKTEFLOM: Under det årlige roseballet i Monaco ble det kjent at Charlotte var forlovet med kjæresten Dimitri (t.v.). Det var også da ryktene om at hun var gravid begynte å svirre, ettersom kjolen hennes skjulte magen. Foto: AFP / NTB scanpix
RYKTEFLOM: Under det årlige roseballet i Monaco ble det kjent at Charlotte var forlovet med kjæresten Dimitri (t.v.). Det var også da ryktene om at hun var gravid begynte å svirre, ettersom kjolen hennes skjulte magen. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer

Den gang skjulte hun magen med en stor fjærkreasjon på øvre del av kjolen, og mange bet seg merke i diamantringen på hennes venstre hånd.

Ikke lenge etter ble forlovelsesryktene bekreftet, og to måneder senere ble det kjent at duoen ventet sitt første barn sammen.

Charlotte har sønnen Raphaël (5) fra et tidligere forhold med stand-up-komikeren Gad Elmaleh (47). Dimitri på sin side har en datter med ekskona, modellen Masha Novoselova (33).

Utsatte bryllupet

Som følge av graviditeten, valgte Charlotte å utsette bryllupet med forloveden Dimitri Rassam, ifølge Hello! Magazine.

Etter planen skulle paret gifte seg i juni i fjor, men de valgte å utsette bryllupet slik at de først kunne ønske babyen sin velkommen til verden.

Saken fortsetter nedenfor:

Ifølge den svenske avisen Expressen skulle bryllupet holdes på den italienske øyen Pantelleria, der Dimitris familie eier et hus. Nå ser det derimot ut til at alle bryllupsplaner legges på is, ettersom duoen nå skal ha brutt forlovelsen.

Flere forhold

Det er ikke første gang Charlotte skaper overskrifter med brudd og forlovelser. Den vakre 32-åringen har flere forhold bak seg, og har hatt flere menn svirrende rundt seg.

I flere år datet prinsessedatteren Alex Dellal (35), og mange trodde de to kom til å gifte seg.

Ikke lenge etter at hun slo opp med Alex, ble hun sammen med den fransk-marokkanske komikeren og skuespilleren Gad Elmaleh.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSER: Charlotte var sammen med skuespiller Gad Elmaleh fra 2012 til 2015, og de fikk sønnen Räphael sammen. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Charlotte var sammen med skuespiller Gad Elmaleh fra 2012 til 2015, og de fikk sønnen Räphael sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forholdet med sistnevnte vakte oppsikt, da Charlotte ble bonusmamma for Gads sønn fra et tidligere forhold. Det tok ikke lange tiden før Charlotte ble gravid, og i desember 2013 kom Räphael til verden.

Gad ble regnet som et vanlig familiemedlem ved fyrstehuset i Monaco, til tross for at duoen aldri formaliserte forholdet ved å forlove seg. Sensommeren 2015 gikk de to hver til sitt.

Innen den tid hadde Charlotte falt pladask for den italienske filmregissøren Lamberto Sanfelice, og de to turtelduene levde livets glade dager, mens bestemor Caroline tok seg av barnebarnet både titt og ofte.

Omsider fant hun Dimitri, mann nummer tre på tre år, som hun på drøye to år har rukket å få barn med, forlovet seg med og nå angivelig gjort det slutt med.

LES OGSÅ: Tom Hilde og Kine Olsen Vedelden: - Ja, vi er kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer