Hertuginne Kate:

Bryter «etikette»

- Jeg tror vi ser hertuginnen følge samme spor.

SØSKENFLOKK PÅ TRE: Hertuginne Kate og prins William har tre barn, prinse George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB
SØSKENFLOKK PÅ TRE: Hertuginne Kate og prins William har tre barn, prinse George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Hertuginne Kate (40), Storbritannias fremtidige dronning, har en rekke ganger blitt sammenlignet med sin avdøde svigermor, prinsesse Diana.

Det samme gjør ekspert på kongelig etikette, Myka Meier, når hun forklarer hvordan hertuginnen oppdrar sine tre barn, prins George (8), prinsesse Charlotte (7) og prins Louis (4).

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

- Holder seg rolig

Meier gikk selv i lære hos dronning Elizabeth (96). Til Us Weekly forklarer hun at Kate trolig har lært å takle ting med eleganse fra svigermoren.

- For prinsesse Diana var det så mye stress og press hele tiden. Og jeg tror vi ser hertuginnen følge samme spor når det gjelder å holde seg rolig, selv om hun ikke nødvendigvis føler det samme bak lukkede dører, forklarer eksperten.

Diana døde 36 år gammel i en trafikkulykke i Paris i 1997. Hun etterlot seg barna prins William på 15 og prins Harry på 12.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag delte prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Ingen etikettekurs

Før i tiden var det vanlig at de kongelige barna ble oppdratt av barnepiker. Men i likhet med prinsesse Diana, oppdrar hertuginnen barna selv, ifølge Elle.

- Det er faktisk kjent at barna ikke går på etikettekurs. Hertuginnen oppdrar dem faktisk selv. Så slik det fungerer internt, når de forbereder seg til å møte noen eller gå av flyet, er det hertuginnen som har gjort en fantastisk jobb med å lære barna.

- Hun sier: «Nå når vi skal møte denne personen. Da gjør du dette. Slik skal du neie». Og det jeg elsker er at det virker ikke som at det er noe press på å være noe de ikke er. De er bare vakre små barn som viser respekt og gjør det på den beste måten som de har lært av hertuginnen og prinsen.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

Etikette-eksperten trekker frem hertuginne Kates respons på barnas oppførsel på dronning Elizabeths platinajubileum som et eksempel.

Der hadde spesielt minstemann Louis fått nok, som lagde grimaser og gjorde ablegøyer. Ifølge Meier er det en veldig gjenkjennbar situasjon, og mener hertuginnen håndterte situasjonen både rolig, elegant og kjærlig.

LES OGSÅ: - Det er ikke lett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer