FOLKETS ØNSKE: Over to tredjedeler ønsker at Madeleine skal bryte forlovelsen med Jonas Bergström umiddelbart. Foto: SCANPIX
FOLKETS ØNSKE: Over to tredjedeler ønsker at Madeleine skal bryte forlovelsen med Jonas Bergström umiddelbart. Foto: SCANPIXVis mer

- Bryt forlovelsen nå!

Det svenske folk har talt...

SEHER.NO: Svenske prinsesse Madeleine (27) går en usikker fremtid i møte sammen med forloveden Jonas Bergström (31), etter at han skal ha hatt en het natt sammen med norske Tora Uppstrøm Berg (21).

Men selv om det skal være iskaldt mellom Jonas og Madeleine, blir det hevdet at de fortsatt er sammen.

- Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström er fortsatt et par og de trenger nå å få være i fred, sa Nina Eldh, hoffets informasjonssjef, til Aftonbladet onsdag.

I en ny undersøkelse foretatt av Svenskdam.se, er det i hvert fall klart hva det svenske folk mener. I skrivende stund har nærmere 1000 personer avgitt sin stemme, og et klinkende flertall sier: Bryt forlovelsen nå!.

Mindre enn hver fjerde svenske ønsker å gi Jonas en sjanse i, og også Aftonbladets redaktør råder prinsessen til å la livet gå videre uten forloveden.

«Bryt forlovelsen, Madeleine. Nå er det på tide at hoffets kriserådgivere setter ned foten. Det surrer av rykter, og norske Tora trenger ikke å være den eneste som føler seg foranlediget til å fortelle at hun har vært sammen med gutten som skal bli hertug», skrev Lena Mellin, i en kommentar i onsdagens avis.

Et lite mindretall ønsker at paret skal vente med avgjørelsen til kronprinsesse Victoria har giftet seg med sin Daniel Westling.

Hva mener du? Si din mening i kommentarfeltet til høyre!

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Madde beholder ringen på fingeren