Bryllupsplaner lagt på is

Kronprinsesse Victoria har det ikke lett. Heller ikke neste år får hun gifte seg.

SØSKENTOG: Victoria feiret sin 29 års-dag sammen med  Carl Philip, Madeleine og flere tusen mennesker på Borgholms idrettsplass på Öland. Foto: All Over Press
SØSKENTOG: Victoria feiret sin 29 års-dag sammen med Carl Philip, Madeleine og flere tusen mennesker på Borgholms idrettsplass på Öland. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I går fylte Victoria 29 år, og det ble selvsagt feiret på kongelig vis. På forhånd trodde alle at hennes kjæreste gjennom fire år, Daniel Westling (32), skulle få være med på den offentlige bursdagsfeiringen på Borgholms idrettsplass på Öland. Det ville blitt tolket som en bekreftelse på at det gikk mot forlovelse og bryllup neste år.

Men Daniel fikk bare være til stede på den private delen av feiringen, og i følge Aftonbladet blir det ikke noe bryllup det nærmeste året - slik hele Sverige håpet på.

- Nei, hun har ikke tid, sier hoffets pressesjef Nina Eldh til avisen.

1. september begynner Victoria på det krevende diplomatkurset i Utenriksdepartementet, og dette varer fram til neste sommer.

At bryllupet drøyer uroer tydeligvis ikke hoffets pressesjef:

- Ikke stress dem. Det blir nok et bryllup når tiden er inne, sier Nina Eldh.


VICTORIA FIKK LATTERKRAMPE - SE DE MORSOMME BILDENE!


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer