Prinsesse Beatrice:

Bryllupsfesten avlyses

Grunnet coronaviruset.

AVLYSER FESTEN: Prinsesse Beatrice og forloveden skulle etter planen ha arrangert en hagefest i anledning bryllupet sitt 29. mai i år. Nå er festen avlyst, grunnet coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
AVLYSER FESTEN: Prinsesse Beatrice og forloveden skulle etter planen ha arrangert en hagefest i anledning bryllupet sitt 29. mai i år. Nå er festen avlyst, grunnet coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Beatrice (31) og forloveden, Edoardo Mapelli Mozzi (37), har sett seg nødt til å avlyse den planlagte bryllupsfesten på Buckingham Palace - som skulle holdes 29. mai.

«Prinsesse Beatrice og Mr. Mapelli Mozzi gleder seg veldig til å gifte seg, men er like klar over behovet for å unngå å påta seg unødvendige risikoer under de nåværende forhold», sier en talsperson for paret ifølge The Sun.

Videre sier talspersonen at de i tråd med myndighetenes råd gjennomgår ordningene for det planlagte bryllupet. At festen nå avlyses, er av hensyn til eldre familiemedlemmer, samt for å unngå en stor samling av mennesker. Nettopp derfor avlyser de nå festen på Buckingham Palace.

Talspersonen legger til at de nå vil vurdere råd fra myndighetene, før de eventuelt bestemmer seg for om et privat bryllup vil finne sted blant en liten gruppe med familie og venner.

Flere hinder

Beatrice og hennes forlovede har allerede møtt flere hinder i bryllupsplanleggingen, blant annet skandalen rundt prinsessens egen far, Prins Andrew (60). Og allerede forrige uke ble det spekulert på om den alvorlige smitten som sprer seg i verden ville kunne sette en stopper for det kongelige bryllupet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer