- SKAL GIFTE SEG: Flere medier melder at Beatrice Borromeo og Pierre Casiraghi har forlovet seg. Foto: All Over Press
- SKAL GIFTE SEG: Flere medier melder at Beatrice Borromeo og Pierre Casiraghi har forlovet seg. Foto: All Over Press Vis mer

Bryllupsfeber i Monaco

Babyer og bryllup står i kø i fyrstestaten. Pierre Casiraghi skal ha all grunn til å smile.

Publisert

SEOGHØR.NO: De gledelige nyhetene i Monaco står i kø for tiden. I mai kom nyheten om at fyrst Albert og fyrstinne Charlene venter tvillinger.

SEKS ÅR: Pierre, som er sønn av prinsesse Caroline, har vært sammen med Beatrice i seks år. Foto: All Over Press
SEKS ÅR: Pierre, som er sønn av prinsesse Caroline, har vært sammen med Beatrice i seks år. Foto: All Over Press Vis mer

For en drøy måned siden ble det også offentliggjort at prinsesse Carolines sønn, Andrea Casiraghi og hans Tatiana Santo Domingo også venter barn.

Og som om ikke det skulle være nok melder nå den spanske avisen Hola! at Pierre Casiraghi (27) skal gifte seg med kjæresten, Beatrice Borromeo.

Verken Pierre, Beatrice eller fyrstedømmet har bekreftet bryllupsnyheten. Det hevdes at en offentliggjøring vil komme etter at Albert og Charlene sine tvillinger har kommet til verden.


Ifølge Hola! skal Pierre, som er broren til Andrea, og Beatrice gifte seg i april 2015.

Italienske Vogue og Vanity Fair rapporterer mer nøyaktig at bryllupet vil stå den 20. april, og at Pierre for ikke lenge siden fridde med ring med en stor rosa diamant på.

- Vi er lykkelige sammen begge to. Jeg blir veldig glad om Pierre en gang i fremtiden blir far til mine barn, men det er ikke aktuelt for oss akkurat nå, uttalte Beatrice nylig til Vanity Fair.

Hun har vært sammen med Pierre i seks år.

LES OGSÅ: Babylykke i Monaco

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer