STOR FEIRING: Britiske People melder at Prins William og Kate Middleton skal ønske seg samme måned som William fyller 30. Det vil si i juni 2012. Foto: AP
STOR FEIRING: Britiske People melder at Prins William og Kate Middleton skal ønske seg samme måned som William fyller 30. Det vil si i juni 2012. Foto: APVis mer

- Bryllupsdatoen er satt

Prins William og Kate Middleton skal til og med ha valgt ut band.

SEHER.NO: Britenes Prins William (27) og hans kjæreste Kate Middleton (27) skal ha funnet måneden for deres fremtidige bryllup. Det melder People.co.uk.

Og ifølge nettstedet blir det ikke en hvilken som helst måned det er snakk om. Det vil bli samme måned som prinsen fyller sin 30. bursdag. Prinsen har bursdag 21. juni.

- De har bestemt seg for at de ikke vil gifte seg helt ennå. William vil vente til han er 30 og det er helt greit for Kate, sier en venn av paret.

Kate og William har datet av og på i åtte år, og tidligere i år ble det spekulert i et eventuelt giftermål allerede i 2010. Det ser det nå ikke ut til at det blir.

Ifølge kilden, skal paret allerede nå ha valgt ut bandet som skal få æren av å spille i bryllupet. Det blir gruppen "Blake".

- Kate har nevnt at "Blake" godt kan spille i bryllupet, noe som hadde vært fantastisk.

Williams far Charles giftet seg med Prinsesse Diana i 1981, et bryllup som ble sett direkte på TV av 700 millioner mennesker.

- Timingen er veldig viktig for Williams bryllup, som kommer til å være like stort, sier vennen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Gifter seg neste sommer?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.