Bryllupet sendes på TV

Prinsesse Madeleine og Chris deler bryllupslykken med folket.

SEOGHØR.NO: Det kongelige bryllupet mellom prinsesse Madeleine og Chris O’Neill i Slottskyrkan 8. juni blir direktesendt på TV-kanalen SVT.

Den svenske allmennkringkasteren (tilsvarende norske NRK) skal sende direkte både før, under og etter bryllupet. Vielsen mellom Madeleine og hennes amerikanske forlovede starter klokken 16.00.

Dermed er det også klart at senderettighetene som Host broadcaster ikke tilfalt svenske TV4.

Tidligere i april kunne Seoghør.no fortelle at TV-kanalen hadde en pinlig prinsessetabbe på direkten. I stedet for å vise bilder av Madeleine og forloveden Chris fikk TV-seerne se prinsessen med Jonas Bergström – mannen Madde var forlovet med frem til Se og Hør avslørte Bergströms hete natt med en norsk kvinne.

Takker familiene
Forberedelsene til bryllupet er nå inne i den hektiske sluttfasen. Madeleine og forloveden Chris O´Neill takker sine nærmeste for at forberedelsene har gått så bra.

– Vi får fantastisk hjelp hjemmefra, og støtten fra våre familier gjør det mye enklere både for meg og for Chris, sa paret i et intervju publisert på kongehusets nettsider.

– Vi kommer til å ha et ettermiddagsbryllup med etterfølgende middag. Bryllupsmiddagen blir ute på Drottningholms slott, og det er jeg veldig glad for. Drottningholms slott betyr mye for meg siden jeg er født og oppvokst der, avslørte prinsessen tidligere i år.

Det er foreløpig ikke kjent om bryllupet vil bli sendt direkte på norsk TV.

- Vi skal selvfølgelig ha en god dekning av bryllupet, men i hvilken grad og hvilket omfang det blir er ikke klart ennå, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan Petter Dahl til Seoghør.no.
 
LES OGSÅ: Pappa betaler bryllupet