- Bryllupet blir sendt på TV

Prinsesse Madeleine feier all tvil til side i ny uttalelse.

PAPPA BESTEMMER: Til sist er det pappa som bestemmer, men Madeleine ønsker at det svenske folket skal få ta del i eventyrbryllupet 8. juni. Foto: Facebook
PAPPA BESTEMMER: Til sist er det pappa som bestemmer, men Madeleine ønsker at det svenske folket skal få ta del i eventyrbryllupet 8. juni. Foto: Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere i uken ble det sådd tvil om prinsesse Madeleines bryllup 8. juni skulle holdes for luykkede dører, ettersom kong Carl Gustaf betaler for herligheten.

Nå rykker prinsesse Madeleine ut og feier all tvil til side:

- Selvfølgelig skal det svenske folket få ta del i vårt bryllup. Selvfølgelig kommer en del til å bli sendt på TV, sier Madeleine til Expressen.

Mange fryktet at media skulle stenges ute, og det fikk svenskene til å rase mot Madeleine, som fra før av ligger på bunnen i popularitetsmålinger. Til sommeren skal hun gifte seg med den amerikanske finansmannen Chris O`Neill.

På spørsmål fra Expressen om bryllupet blir TV-sendt svarer Madeleine åpenhjertig:

- Det er ikke helt opp til meg. Det er noe vi akkurat nå diskuterer i familien. Til sist er det jo pappa som bestemmer - sammen med oss, sier Madeleine.

Prinsesse Madeleine vet ikke hvor stort bryllupet vil bli, men understreker altså nok en gang at det svenske folket skal få ta del i bryllupet.

LES OGSÅ: Prins Harry jages av kjendisdamer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer