Bryllup bak lukkede dører?

Prinsesse Madeleine vurderer å gjøre det stikk motsatte av kronprinsesse Victoria på sin store dag.

PRIVAT PAR: Prinsesse Madeleine og hennes Chris O'Neill vil ha et så privat bryllup som mulig, og det er ennå uvisst om vielsen skal sendes på TV. Foto: FameFlynet Sweden
PRIVAT PAR: Prinsesse Madeleine og hennes Chris O'Neill vil ha et så privat bryllup som mulig, og det er ennå uvisst om vielsen skal sendes på TV. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 8. juni skal hele Sveriges prinsesse Madeleine (30) stå hvit brud, og svenskene har selvfølgelig sett frem til å få ta del i det hele gjennom TV-ruta. Det er slett ikke sikkert at de får!

Madeleine, som prøver å vinne folkets tillitt ved hjelp av Facebook, har nemlig ikke bestemt seg for om bryllupet skal foregå bak lukkede dører eller ei.
 
Prinsessen ønsker et så privat bryllup som mulig, men vurderer ifølge det svenske hoffet de forslag som har kommet inn. Både SVT og TV4 skal ha søkt om rettighetene til å overføre den kongelige begivenheten.

- Det er ikke tatt en beslutning om hvordan det blir. Det er prinsesse Madeleine som bestemmer, sier Bertil Ternert, sjef ved hovets informasjonsavdeling til Svensk Damtidnig.

Da storesøster Victoria (35) giftet seg var vielsent finansiert av staten. Denne gangen er det imidlertid pappa Carl Gustaf (66) som åpner opp lommeboken - og dermed kan Madde velge en mer privat seremoni, hvis hun ønsker.

LES OGSÅ: Slik blir det kongelige feståret   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer