ENDELIG ER DET OFFISIELT: Sveriges prinsesse Madeleine og hennes kjæreste Jonas Bergström er forlovet, Foto: SCANPIX
ENDELIG ER DET OFFISIELT: Sveriges prinsesse Madeleine og hennes kjæreste Jonas Bergström er forlovet, Foto: SCANPIXVis mer

Bryllup allerede i høst?

Slottet bekrefter at Madeleine og Jonas har forlovet seg...

SEHER.NO: Mandag skrev Seher.no at prinsessan Madeleine (27) og hennes jurist-kjæreste  Jonas Bergström (30) er forlovet.

Det var Svensk Damtidning som først meldte om forlovelsen. Det velinformerte ukebladet spekulerer i sitt siste nummer at bryllupet kan komme til å stå allerede i høst.

Natt til tirsdag valgte det svenske kongehuset å bekrefte at det blir giftemål mellom de to, som har vært et par siden tidlig dette tiåret.

"Etter at H.M. Kongen har gitt sitt samtykke til at Prinsesse Madeleine inngår ektenskap med Jonas Bergström har H.M. Kongen i henhold til grunnlovens bestemmelser innhentet regjeringens samtykke", heter det i pressemeldingen fra det svenske hoffet.

Madeleine møtte tre år eldre Jonas Bergström gjennom felles bekjente høsten 2002. Hans høflige og belevne væremåte sies å skulle ha vært utslagsgivende for at prinsessen falt for den blivende juristen. Kongen skal også hele tiden ha vært svært positivt innstilt til forholdet mellom de to unge, skriver det svenske telegrambyrået TT.
Prinsesse Madeleines blivende ektemann beskrives av kamerater som ambisiøs og vennlig. Han vokste opp i Djursholm utenfor Stockholm og var i ungdomsårene en lovende fotballspiller.

Jonas Bergström avla juridisk embedseksamen i 2006 og arbeider ved det prestisjefylte advokatkontoret Vinge i Stockholm.

Madeleine og Jonas har vært kjærester i syv år.
Endelig dato for det forestående bryllupet er ennå ikke bestemt, opplyser informasjonssjef ved hoffet, Nina Eldh.
Det er innkalt til pressekonferanse om forlovelsen på Sollidens slott på Öland klokken 16 tirsdag.
 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Scarlett kastet ringen i sinne