FAVORITTEN: Kronprinsesse Mette-Marit elsker den røde Prada-jakken i lin, og henter den fram med jevne mellomrom. Foto: NTBscanpix/Se og Hør
FAVORITTEN: Kronprinsesse Mette-Marit elsker den røde Prada-jakken i lin, og henter den fram med jevne mellomrom. Foto: NTBscanpix/Se og HørVis mer

Bruker favorittjakken år etter år

Hun har en garderobe de fleste bare kan drømme om, men for kronprinsessen er det én sikker vinner.

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (41) har som seg hør og bør en svært rikholdig garderobe. Her er det alt fra fantastiske gallakjoler til slitte jeans. Det finnes klær fra de mest eksklusive motehus som Valentino og Prada, men der er også en rekke plagg fra kjedebutikker som Zara og H&M.

SIKKERT VALG: Kronprinsessen velger ofte rød jakke når temaet er HIV/AIDS-problematikk, og besøket hos HIV-smittede mødre og barn i Kuala Lumpur var intet unntak.
AIDS-JAKKE: Kronprinsessen velger ofte rød jakke når temaet er HIV/AIDS-problematikk, og besøket hos HIV-smittede mødre og barn i Kuala Lumpur var intet unntak.
# Foto: NTB Scanpix
SIKKERT VALG: Kronprinsessen velger ofte rød jakke når temaet er HIV/AIDS-problematikk, og besøket hos HIV-smittede mødre og barn i Kuala Lumpur var intet unntak. AIDS-JAKKE: Kronprinsessen velger ofte rød jakke når temaet er HIV/AIDS-problematikk, og besøket hos HIV-smittede mødre og barn i Kuala Lumpur var intet unntak. # Foto: NTB Scanpix Vis mer
I SALG NÅ: I denne ukens Se og Hør Extra kan du se flere bilder og lese mer om Mette-Marit.
I SALG NÅ: I denne ukens Se og Hør Extra kan du se flere bilder og lese mer om Mette-Marit. Vis mer

En del av plaggene kronprinsessen bruker i offisielle sammenhenger, ser vi aldri igjen.

Men de fleste dukker likevel opp med jevne mellomrom. Det er også noen plagg som er åpenbare favoritter, som den røde linblazeren fra Prada!

Jakken hentes fram om og om igjen – gjerne i kombinasjon med hvitt.

Saken fortsetter under bildet.


Mette-Marit liker fasongen så godt at hun har en maken jakke i blått, men det er den røde som er i bruk oftest.

Etter det Se og Hør kjenner til, har kronprinsessen brukt yndlingsjakken siden 2012, men også før den tid hadde hun en rød favorittjakke. Og akkurat som den nye, var den forrige dressjakken ofte på i forbindelse med arrangementer der HIV/AIDS-problematikken sto i fokus – Mette-Marits hjertesak gjennom mange år.

Se flere bilder i Se og Hør Extra, som er i salg nå!

LES OGSÅ: Mette-Marit på bunnen i internasjonal motekåring

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.