Prinsesse Ingrid Alexandras gallamiddag:

Brøt sammen - igjen

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon med rørende tale til datteren.

RØRT: Det ble et følelsesladet øyeblikk da kronprinsesse Mette-Marit gratulerte prinsesse Ingrid Alexandra med dagen. Video: NRK. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres!

Tidligere i år fylte kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakons datter, prinsesse Ingrid Alexandra, 18 år og trådte med det inn i de voksnes rekker.

Barnas 18-årsdag er en stor dag for enhver forelder, også for kronprinsparet. Feiringen ble utsatt nesten et halvt år på grunn av pandemien, men fredag kveld kunne de endelig tale for prinsessen sin - og det foran et stjernespekket publikum.

I den rørende talen hyllet de begge to datteren sin, som nå er som voksen å regne.

Kronprinsen innleder med å si at de har gledet seg til å kunne feire datteren, og er glade for at dagen endelig er her.

- Du har en trygghet i deg, Ingrid, som vil være en styrke for deg hele livet.

- Og så er det viktig for meg å si til deg i dag: Du har mange mennesker rundt deg som vil hjelpe og støtte deg. Du har alle oss som er glad i deg. Marius og Magnus – som alltid vil være der for deg – akkurat som du alltid vil være der for dem. Mamma - som du kan gå til når det er vanskelig, som er så flink til å lytte, sette ord på problemene og finne løsninger. Og så har du meg - og hele storfamilien din, forsikrer pappa Haakon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer