Broren havnet i koma før statsbesøket

Privat drama i kulissene under statsbesøket. Storhertuginnen må korte ned besøket hos den norske kongefamilien.

<strong>I SORG:</strong> Dronning Sonja sammen med storhertuginne Maria Teresa (til venstre), og kronprins Haakon sammen med kronprinsesse Mette-Marit under statsbesøk fra Luxembourg på slottsplassen i Oslo mandag.  Foto: SCANPIX
I SORG: Dronning Sonja sammen med storhertuginne Maria Teresa (til venstre), og kronprins Haakon sammen med kronprinsesse Mette-Marit under statsbesøk fra Luxembourg på slottsplassen i Oslo mandag. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Storhertug Henri og Storhertuginne Maria Teresa av Luxembourg ankom i dag Norge på statsbesøk, der de ble tatt imot av vårt egen kongefamilie på Slottet i Oslo.

Men i kulissene opplever Storgertuginnen drama på hjemmebane. Hennes eldre bror, ligger nemlig i koma på et sykehus i Florida, skriver nettstedet The Royal Forums.

Antonio Mestre (58) ligger I koma etter at han fikk hjerteproblemer i helgen. Tilstanden skal være «alarmerende» ifølge Luxembourg Grand Ducal Court.

Det er dermed ventet at besøket hos kongefamilien vil bli kortet ned, fordi Storgertuginnen ønsker å være sammen med broren. Hun vil derfor reise til Florida i starten av denne uken, og vil derfor bare delta på første dag av statsbesøket til Norge skriver The Royal Forums.

Etter planen skal paret etter dagens mottakelse på Slottsplassen, delta på en gallamiddag på Slottet mandag kveld. Tirsdag skal de gi en mottakelse for offisielle gjester i Oslo Rådhus, før paret skulle reise videre til Trondheim. 

Det kongelige Hoff  vil ikke opplyse overfor Seher.no om det blir noen endring i planene på grunn av sykdommen i Maria Teresas familie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer