Meghan Markle og prins Harrys bryllup:

Broren får ikke komme i bryllupet

Tror Meghan Markle er flau over familien sin.

IKKE BEDT FAMILIEN: Meghan Markle skal bare ha bedt sin mor og far i bryllupet. Hennes halvbror Thomas stiller nå spørsmål ved om hans invitasjon er blitt borte i posten. Foto: NTB scanpix
IKKE BEDT FAMILIEN: Meghan Markle skal bare ha bedt sin mor og far i bryllupet. Hennes halvbror Thomas stiller nå spørsmål ved om hans invitasjon er blitt borte i posten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Om i underkant av tre uker skal amerikaneren Meghan Markle (36) snu Storbritannia og London på hodet, når hun gifter seg inn i den britiske kongefamilien.

Forholdet med prins Harry (33) eskalerte fort fra rykter om flørting til forlovelse, men Markle har likevel klart å bli en favoritt for britene allerede. Det er derimot ikke alle som gleder seg til det kommende bryllupet den 19. mai.

Helt siden forholdet med prinsen ble kjent, har Markles amerikanske familie snakket med pressen om at de håper på å få invitasjoner til den store festen i Windsor Castle. Invitasjonene ble sendt ut for lengst, og det er nå klart at ikke alle får dra til Storbritannia for å få med seg begivenheten.

Meghans halvbror Thomas, som hun deler samme far med, forteller nå om skuffelsen og om forholdet til sin verdensberømte søster.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Ikke bedt

Det er i et TV-intervju i programmet «Sunday Night» at Thomas Markle Jr. (51) snakker ut. Intervjuet er sitert av nettsiden News.com.

I intervjuet forteller han blant annet at han ønsker å være en onkel for hennes kommende barn, og at han har lyst til å gjenoppta kontakten med henne igjen.

USIKKER: Meghans halvbror Thomas Markle Jr. er ikke bedt i bryllupet den 19. mai. Han er usikker på hvorfor. Foto: Mega, NTB scanpix
USIKKER: Meghans halvbror Thomas Markle Jr. er ikke bedt i bryllupet den 19. mai. Han er usikker på hvorfor. Foto: Mega, NTB scanpix Vis mer

Rykter skal nemlig ha det til at forholdet mellom de to halvsøsknene skal ha vært svært dårlig, uten at det er oppgitt noen grunn til hvorfor de ikke kommer overens lenger.

- Jeg visste ikke engang at vi hadde brutt kontakten, så jeg vil gjerne se henne igjen. Jeg vil gi henne en klem og fortelle henne hvor stolt jeg er, men jeg må jo nå reise ganske langt for å få gjort det, forteller han i intervjuet.

Thomas, som heter det samme som sin far, legger derimot ikke skjul på at familien deres alltid har vært splittet, og at de har hatt vansker opp gjennom årene. Han tror kanskje søsteren er flau.

- SNAKKER SAMMEN OFTE: Selv om pappa Thomas og Meghan Markle bor langt unna hverandre, skal de ha et nært forhold. Her er han avbildet med Meghan Markle som ungdom. Foto: NTB Scanpix
- SNAKKER SAMMEN OFTE: Selv om pappa Thomas og Meghan Markle bor langt unna hverandre, skal de ha et nært forhold. Her er han avbildet med Meghan Markle som ungdom. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun er nok ganske flau over diverse historier og anklager. Jeg tror derimot at det nå er viktigere enn noen gang at vi legger forskjellene fra oss og faktisk er en familie. (...) Vi er kanskje en splittet familie, men vi er fortsatt en familie, avslører han.

- Utnytter posisjonen sin

Men selv gode intensjoner nå i etterkant av at forlovelsen ble kjent har ikke landet Meghans halvbror på den mye omtalte gjestelisten. Ifølge Metro er det bare den blivende hertuginnens mor og far som er bedt av dem i nær familie.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke er bedt. Når går de ut? Ingen har vel adressen min uansett. Jeg er ganske vanskelig å få tak i, sier han i intervjuet og ler.

Overfor The Daily Star har en kilde tidligere uttalt at en av grunnene til at han ikke er bedt, er fordi han utnytter posisjonen sin som Meghans bror.

- Om han bare hadde sluttet å prate med media, hadde Meghan trolig tenkt mer på om hun skulle invitere ham. Det finnes noen mennesker som liker å snakke for å holde seg i rampelyset, uttalte kilden.

GODT FORHOLD: Meghan og moren Doria har et godt forhold, og møtes relativt ofte. Her er de fotografert sammen i Toronto i september. Foto: NTB scanpix
GODT FORHOLD: Meghan og moren Doria har et godt forhold, og møtes relativt ofte. Her er de fotografert sammen i Toronto i september. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ble arrestert

Da Meghan Markle kom til verden i 1981, bodde halvbroren sammen med faren og søsteren Samantha Grant. De bodde også med Meghans mamma på tidspunktet.

I dag bor Thomas Jr. i Oregon og jobber med vinduer. Han var gift med Tracy Dooley i elleve år, som han har de to sønnene Thomas og Tyler med. Selv om han tilsynelatende kan virke som en alle tiders familiemann, har 51-åringen sine svin på skogen.

I januar i fjor ble han arrestert etter å angivelig ha holdt en pistol mot en kvinne. Thomas Jr. skal ha vært full på tidspunktet, og han ble senere tiltalt for å ha siktet med pistolen mot kvinnen og ulovlig bruk av et våpen.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

Kvinnen han rettet pistolen mot skal ha vært hans kjæreste.

Han har derimot lagt seg flat etter skandalen, og har uttalt offentlig at han har søkt hjelp. Meghans søster Samantha har tidligere tvitret at hun mener brorens handlinger er skammelige, og hun har anklaget ham for tyveri.

Familiebråk

Familien til den blivende hertuginnen har klart å holde seg i media helt siden forholdet ble kjent. I desember gjestet prins Harry BBCs radioprogram «Today», hvor han kom med en kommentar som ikke falt i god jord hos Meghan halvsøster, Samantha Grant (52).

- Hun har gjort en fantastisk jobb. Hun tilpasser seg raskt, og jeg antar at vi er familien hun aldri har hatt, fortalte prinsen i radioprogrammet.

Samantha gikk kort tid etter ut og kritiserte Harry for utsagnet, der hun ga tydelig uttrykk for at hun ikke kjenner seg igjen i prinsens beskrivelse.

REAGERTE: Samantha Grant kritiserte prins Harrys familie-utsagn tidligere denne uken. Nå uttaler også Meghans halvbror seg om saken, og mener Meghan Markle alltid har hatt en støttende familie. Foto: NTB Scanpix
REAGERTE: Samantha Grant kritiserte prins Harrys familie-utsagn tidligere denne uken. Nå uttaler også Meghans halvbror seg om saken, og mener Meghan Markle alltid har hatt en støttende familie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun har faktisk en stor familie som alltid var der hos henne og for henne. Vår husstand var veldig normal og da hennes far og Doria skilte seg, gjorde vi alle det slik at hun hadde to hus å gå til. Vi har aldri vært uvenner, hun har bare vært for opptatt, skrev blant annet Grant på Twitter.

Thomas Markle Jr. hadde også sitt å si om saken.

- Hun har hatt en veldig god familie rundt seg. Vi knyttet tette bånd, og feiret alltid sammen i julen, på ferier, i bursdager og under høsttakkefester. Selv om vi bodde i forskjellige områder i Los Angeles, var vi alltid sammen, sa han i et intervju med Daily Mail, ifølge Fox News.

Meghans far har i størst mulig grad holdt seg unna medienes søkelys etter at datteren ble forlovet. Thomas Markle Jr. påstår imidlertid nå at deres felles far også ville tatt Harrys kommentar tungt.

- Han ville blitt ekstremt såret. Pappa var den tryggeste havnen i alles liv da vi vokste opp, og høytidene var spesielt viktig for ham, sa Meghans halvbror.

LES OGSÅ: Disse stjernene er hverandres dobbeltgjengere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer