Meghan og Kate:

Bokbombe: - Brøt ut i gråt

Forfatter med avsløringer om «bryllupsdramaet» i ny bok.

UENIGE: Stemningen mellom hertuginne Kate og hertuginne Meghan skal være alt annet enn god. Foto: Chris Jackson/Pool via AP/NTB.
UENIGE: Stemningen mellom hertuginne Kate og hertuginne Meghan skal være alt annet enn god. Foto: Chris Jackson/Pool via AP/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er intet nytt at det tilsynelatende er svært amper stemning mellom flere i det britiske kongehuset, da spesielt mellom hertuginne Meghan (40) og hertuginne Kate (40).

Over flere år har det nemlig sirkulert utallige rykter om hva som egentlig skjedde mellom Meghan og Kate i forkant av førstnevntes bryllup med prins Harry (37) i 2018.

Nå legger forfatteren og tidligere BBC-journalist Tom Bower (75) kortene på bordet. I den splitter nye boken «Revenge» skriver han at Meghan faktisk fikk Kate til å gråte.

Boken har slått ned som en bombe i Storbritannia, blant annet etter publisering av flere utdrag i storavisen The Times. Bower er kjent for sine mange uautoriserte bøker om britiske kjendiser.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

Store uenigheter

I boken hevder nemlig Bower at de var uenige om både lengden og passformen på prinsesse Charlottes (7) kjole, samt om brudepikene skulle bruke strømpebukser i bryllupet eller ikke, skriver blant andre den britiske avisa Daily Mail.

Ifølge Bower resulterte det i at det var Kate som brøt ut i gråt, etter at Meghan sammenliknet Charlotte med datteren til bestevenninnen hennes, Jessica Mulroneys (42), da brudepikene skulle prøve kjolene.

KJOLE: Hertuginne Kate og Meghan skal ha vært svært uengie om brudepikekjolen til dattera prinsesse Charlotte. Foto: Shutterstock/REX/NTB
KJOLE: Hertuginne Kate og Meghan skal ha vært svært uengie om brudepikekjolen til dattera prinsesse Charlotte. Foto: Shutterstock/REX/NTB Vis mer

Videre hevder den tidligere BBC-journalisten at Meghan fikk støtte fra Mulroney da hun insisterte på brudepikenes kjolevalg.

Den påståtte versjonen av hendelsen var allerede et tema i 2018, og i et intervju med Oprah Winfrey (68) ble Meghan konfrontert om den angivelige hendelsen. Da hevdet hun riktignok at det var motsatt - at Kate fikk henne til å gråte.

- Det var ikke en konfrontasjon, og jeg tror faktisk det er ... jeg synes ikke det er rettferdig overfor henne å gå inn i detaljene rundt det, fordi hun ba om unnskyldning, forklarte hun, og fortsatte:

FORFATTER: Tom Bower legger ikke noe imellom i sin omtale av Harry og Meghan. - De er en virkelig trussel for den britiske kongefamilien, sier han i et intervju med Piers Morgan. Foto: NTB
FORFATTER: Tom Bower legger ikke noe imellom i sin omtale av Harry og Meghan. - De er en virkelig trussel for den britiske kongefamilien, sier han i et intervju med Piers Morgan. Foto: NTB Vis mer

- Det som var vanskelig å komme seg over, var ikke bare å få skylden for noe jeg ikke hadde gjort, men det som faktisk skjedde med meg.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

- Lite sympati

I forkant av Meghans bryllup hadde Kate nylig født sønnen prins Louis (4), og var svært sliten etter fødselen. Noe som førte til at hun hadde lite energi til overs, skriver Bower.

Han hevder videre at Kate skal ha vært irritert og klaget over at Meghan skal ha mobbet personalet hennes. I boka skriver han følgende:

- En ansatt sa at hertuginnen av Sussex viste lite sympati for de som var utenfor kretsen hennes.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Som følge av uenighetene skal Kate ha vært for sliten til å takle alt som skjedde mellom henne og Meghan, og hvorvidt brudepikene skulle bruke strømpebukser eller ikke.

Til slutt skal de imidlertid ha bestemt seg for å følge den kongelige protokollen.

LES OGSÅ: Raser etter kommentar: - Gå!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer