Bloggere med blått blod

Det er ikke bare Tone Damli Aaberge som er på MySpace.

PROFIL: Ifølge Hello er dette prinsesse Beatrices ekte MySpace-side. Her spiller hun James Blunt og forteller om sin forkjærlighet til "Frustrerte fruer". Foto: MySpace.com
PROFIL: Ifølge Hello er dette prinsesse Beatrices ekte MySpace-side. Her spiller hun James Blunt og forteller om sin forkjærlighet til "Frustrerte fruer". Foto: MySpace.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det finnes trolig ikke noen mer teknologi-interessert kongefamilie enn den britiske.

Nå finner du dem også på MySpace!

For mens vår egen kongefamilie ikke har gjort så mye annet enn å lansere en ny nettside, ble det stor ståhei da 80 år gamle dronning Elizabeth i fjor tok sin årlige juletale både på tv, radio - og på podcast!

Og mens Prins Andrew (46) er en svært ivrig blogger på kongefamiliens offisielle nettsider, finner man blant annet hans døtre, prinsessene Beatrice (18) og Eugenie (16) på nettsamfunnet Myspace, skriver Hello.


Se siden til Beatrice her
Se siden til Eugenie her


På de fargerike sidene avslører de begge sin forkjærlighet for tv-seriene "Frustrerte fruer", og det viser seg også at deres mor Hertuginnen av York, Sarah Ferguson (47), er med på leken.

- Det er mine døtre som har lokket meg hit, skriver hun.

 Her kan du se siden hennes.

I tillegg til kongelig kos på verdens mest populære nettsamfunn, ble det også nylig kjent at prins Charles' kjære Camilla (59) er glad i å laste ned musikk.

Da hun tok seg turen over Atlanteren forleden, kunne hun fortelle sangeren Rod Stewart (62) at hun hadde lastet ned albumet hans "The Great American Songboook" lagt det inn på iPod-en sin ...

Kanskje det snart også blir en kongelig flørt på nettet - akkurat slik kjendisene gjør det?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer