Trine Lise Olsen:

- Blir vår egen lille familie

Komiker Trine Lise Olsen og kjæresten Bjørn Terje Pay tar forholdet et steg videre.

FLYTTER SAMMEN: Komiker Trine Lise Olsen selger leiligheten i Oslo og flytter til kjæresten Bjørn Terje Pay i Asker. Foto: Privat
FLYTTER SAMMEN: Komiker Trine Lise Olsen selger leiligheten i Oslo og flytter til kjæresten Bjørn Terje Pay i Asker. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor fant komiker Trine Lise Olsen (45) lykken med Bjørn Terje Pay (47) på datingappen Tinder. De møttes til en date for ett år siden, og siden den gang har det gått slag i slag for det svært så forelskede paret.

Olsen har tilbrakt mye tid hjemme hos sin nye kjæreste i Asker den siste tiden, og nå kan hun bekrefte til Se og Hør at de blir samboere. Komikerens treromsleilighet på Vålerenga er lagt ut for salg, og om ikke altfor lenge blir hun og Pay samboere på heltid.

- Jeg har bodd der i bare to og et halvt år, så det er ikke noe rart å flytte. Nå skal jeg flytte inn til kjæresten, han har en tomannsbolig i Røyken i Asker, sier 45-åringen, og fortsetter:

- Jeg har vært der veldig mye. Det blir jo sånn at man er mye på det ene stedet. Det har gått såpass bra, at det bare er å satse videre.

HØY TEMPERATUR: Det blir høy temperatur på Camp Kulinaris-kjøkkenet når Stella og Trine Lise skal være servitører. Vis mer

- Mye dritt

Det betyr at Olsen nå må ta farvel med leiligheten sin på Vålerenga i Oslo. Den ligger ute til en prisantydning på 3 570 000 kroner, og kan blant annet skilte med to soverom og balkong.

- Det blir spennende å selge leiligheten. Det sies jo at markedet er veldig bra nå. Jeg har ikke hatt så gode meglere tidligere, så jeg feirer ikke på forskudd, selv om markedet er bra, sier komikeren til Se og Hør.

Olsen er imidlertid storfornøyd med megleren hun har valgt denne gangen, og forteller at hun håper på et snarlig boligsalg.

- Det er mulig jeg er hjemløs til helgen, fleiper hun overfor Se og Hør.

SELGER: Trine Lise Olsen er klar for nye eventyr utenfor Oslo. Her er stuen i leiligheten på Vålerenga. Foto: Lasse Lerdahl / Privatmegleren
SELGER: Trine Lise Olsen er klar for nye eventyr utenfor Oslo. Her er stuen i leiligheten på Vålerenga. Foto: Lasse Lerdahl / Privatmegleren Vis mer
KJØKKEN: Trine Lise Olsen selger leiligheten og blir samboer. Foto: Lasse Lerdahl / Privatmegleren
KJØKKEN: Trine Lise Olsen selger leiligheten og blir samboer. Foto: Lasse Lerdahl / Privatmegleren Vis mer
BALKONG: Komikeren vinker snart adjø til denne uteplassen. Foto: Lasse Lerdahl / Privatmegleren
BALKONG: Komikeren vinker snart adjø til denne uteplassen. Foto: Lasse Lerdahl / Privatmegleren Vis mer

Komikeren er klar for å flytte fra Oslo sentrum til et roligere strøk utenfor storbyen, men innrømmer at hun gruer seg til flyttingen og alt som hører med.

- Det er ikke noe artig å rydde og ordne til bilder og visninger. Det er et helvete, man har så mange ting. Bare på to og et halvt år har jeg klart å samle på så mye dritt, sier hun til Se og Hør.

- Hvordan blir det å flytte sammen?

- Jeg gleder meg masse. Det blir så koselig, det er noe jeg ikke har hatt på veldig lenge. Det er fint å vite at man har noen å komme hjem til når man etter hvert begynner å reise igjen. Det er det fineste. Nå blir vi vår egen lille familie, forteller finnmarkingen.

HEMMELIGHET: Silje Sandmæl reagerer når Trine Lise Olsen avslører sine dyre vaner. Vis mer

Tinder-lykke

Trine Lise Olsen bekreftet forholdet med Bjørn Terje Pay til Se og Hør i september i fjor, men det var først i desember hun ville avsløre hvem den utkårede var.

Frem til da hadde den populære komikeren bare omtalt kjæresten som «B.T» i sosiale medier.

I en rekke innlegg på Instagram avslørte hun imidlertid at kjæresten er 47 år gamle Bjørn Terje Pay fra Røyken i Asker. Pay driver med friidrett, og har blant annet vunnet VM i diskos for veteraner.

Det vordende samboerparet traff hverandre da coronakrisen sto på som verst i fjor vår. Olsen har tidligere uttalt at Pay var den eneste hun matchet med som tok avstandsreglene på alvor.

FLYTTET SAMMEN: Helene Spilling har flyttet sammen med Birgit Skarstein. Video: Helene Spilling / Instagram Vis mer

- Jeg slettet de andre og møtte ham. Første date var edru i en park med en meters avstand og hver vår termos, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg ble dumpet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer