Blir TV-stjerne i Tyskland

15. desember debuterer Mette-Marit på direktesendt TV fra Berlin.

TREKKPLASTER: Kronprinsesse Mette-Marit har takket ja til å være hovedgjest under "Ein Hertz für Kinder"-gallaen i Berlin. Foto: SCANPIX
TREKKPLASTER: Kronprinsesse Mette-Marit har takket ja til å være hovedgjest under "Ein Hertz für Kinder"-gallaen i Berlin. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Kronprinsesse Mette-Marit er elsket av tyskerne, og nå har den norske kronprinsessen takket ja til å være hovedgjest under den glamorøse TV-gallaen ”Ein Herz für Kinder”, som sendes live fra Berlin 15. desember.  Det melder flere tyske aviser og nettsteder.
 
De siste årene har det blitt en tradisjon å invitere kongelige fra hele Europa. Dronning Silvia, prins Harry og fyrstinne Charlene har tidligere vært gjester under den store gallaen. Også kjekkasen George Clooney har kastet glans over arrangementet..

Ein Herz für Kinder” – som kan oversettes med ”Et hjerte for barn”, samler inn penger til nettopp vanskeligstilte barn. Kronprinsessen har vist et stort engasjement for trengende, og som UNAIDS-ambassadør har hun fått reist rundt og forsøkt å påvirke verden til å bli et bedre sted for alle.
 
Innsamlingsaksjonen så dagens lys i 1978, og har siden oppstarten samlet inn over 190 millioner Euro, som har kommet barn til gode over hele verden. Suppekjøkken og barnesykehus er noen av prosjektene som har fått nyte godt av midlene.
 
For Mette-Marit er det hennes første live-opptreden på tysk TV. Hennes tidligere besøk i Tyskland har ført til massiv pressedekning. Blant annet dukket det opp flere hundre journalister da Mette-Marit åpnet Munchs Det moderne blikk-utstilling i Munchen.

Kronprinsessen oppholder seg for tiden i Indonesia, hvor hun blant annet er med på å markedsføre norsk fisk.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vinn Mette-Marits lekre luksus-veske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer