Prins Andrew:

Blir rettssak likevel

Avviste prinsens forsøk på å få søksmålet mot ham forkastet.

AVVIST: En dommer har besluttet at det sivile søksmålet mot prins Andrew skal behandles. Her er prinsen avbildet med moren, dronning Elizabeth. Foto: Maureen McLean/Shutterstock / NTB
AVVIST: En dommer har besluttet at det sivile søksmålet mot prins Andrew skal behandles. Her er prinsen avbildet med moren, dronning Elizabeth. Foto: Maureen McLean/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En dommer har avvist prins Andrews (61) forsøk på å få søksmålet om seksuelle overgrep mot ham forkastet, skriver Sky News.

Dermed blir det sivil rettssak mot Andrew.

Prins Andrew er saksøkt av Virginia Giuffre (38), som hevder han begikk flere seksuelle overgrep mot henne i 2001, da hun var 17 år og mindreårig etter amerikansk lov.

TRAILER: Ghislaine Maxwells venner står frem i serie. Vis mer

Giuffre hevder hun ble «lånt ut» til den nå 61 år gamle prinsen av den overgrepsanklagede finansmannen Jeffrey Epstein, som tok sitt eget liv i fengsel i 2019.

Det var den amerikanske dommeren Lewis Kaplan som ikke ville avvise saken etter å ha hørt argumenter fra advokater som representerte prinsen og saksøker Virginia Giuffre.

LES OGSÅ: Nye detaljer: - Fant en svær dildo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer