«Harry & Meghan: A Royal Romance»:

- Blir neppe glad for å se «seg selv» halvnaken

Ny spillefilm om Meghan Markle og prins Harry vekker oppsikt.

SPILLEFILM: Filmen om parets kjærlighetshistorie har så langt bare fått lanseringsdato i USA og Storbritannia. Video: Lifetime Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare få dager til årets store begivenhet i England finner sted, når prins Harry (33) får sin Meghan Markle (36) i St. George's Chapel i Windsor Castle.

Interessen rundt både paret og bryllupet har vært enorm helt siden forlovelsen ble kjent i november i fjor. At det finnes dem som ser sitt snitt til å dra nytte av begivenheten rent økonomisk, er ingen hemmelighet.

Det er allerede skrevet en rekke bøker om prinseparets romanse, og nå lanserer straks den amerikanske tv-kanalen Lifetime en spillefilm om parets forhold. Den har fått tittelen «Harry & Meghan: A Royal Romance».

Fryktet sexscene

Da filmen først ble kjent for offentligheten tidligere i år, var det spesielt én sekvens som fikk mye omtale.

Ifølge australske News gikk det rykter om at det britiske kongehuset skal ha fryktet deler av innholdet - blant annet en sexscene.

Basert på den første traileren for «Harry & Meghan: A Royal Romance», som så langt bare har fått lanseringsdato i USA og Storbritannia, kan kongehuset muligens puste lettet ut.

Skuespillerne ligger riktignok «nakne» i en dobbeltseng, men med dyna godt trukket rundt seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer