SPILLEFILM: Filmen om parets kjærlighetshistorie har så langt bare fått lanseringsdato i USA og Storbritannia. Video: Lifetime Vis mer Vis mer

«Harry & Meghan: A Royal Romance»:

- Blir neppe glad for å se «seg selv» halvnaken

Ny spillefilm om Meghan Markle og prins Harry vekker oppsikt.

Publisert
Sist oppdatert

Det er bare få dager til årets store begivenhet i England finner sted, når prins Harry (33) får sin Meghan Markle (36) i St. George's Chapel i Windsor Castle.

Interessen rundt både paret og bryllupet har vært enorm helt siden forlovelsen ble kjent i november i fjor. At det finnes dem som ser sitt snitt til å dra nytte av begivenheten rent økonomisk, er ingen hemmelighet.

Det er allerede skrevet en rekke bøker om prinseparets romanse, og nå lanserer straks den amerikanske tv-kanalen Lifetime en spillefilm om parets forhold. Den har fått tittelen «Harry & Meghan: A Royal Romance».

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

Fryktet sexscene

Da filmen først ble kjent for offentligheten tidligere i år, var det spesielt én sekvens som fikk mye omtale.

Ifølge australske News gikk det rykter om at det britiske kongehuset skal ha fryktet deler av innholdet - blant annet en sexscene.

Basert på den første traileren for «Harry & Meghan: A Royal Romance», som så langt bare har fått lanseringsdato i USA og Storbritannia, kan kongehuset muligens puste lettet ut.

Skuespillerne ligger riktignok «nakne» i en dobbeltseng, men med dyna godt trukket rundt seg.

Saken fortsetter under videoen.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Store begivenheter

Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes.

Ifølge People tar filmen blant annet for seg nettopp parets første «blind date», frieriet på kjøkkenet, og flere andre, store øyeblikk som de to har delt sammen så langt. Den har etter planen premiere førstkommende torsdag.

<strong>ROMANTIKK:</strong> Det er Parisa Fitz-Henley og Murray Fraser som innehar rollene som henholdsvis Meghan Markle og prins Harry. Foto: Lifetime
ROMANTIKK: Det er Parisa Fitz-Henley og Murray Fraser som innehar rollene som henholdsvis Meghan Markle og prins Harry. Foto: Lifetime Vis mer

Det er den jamaikansk-amerikanske skuespilleren Parisa Fitz-Henley (41) som portretterer Meghan Markle. Hun har tidligere spilt i filmer som «The Jane Austen Book Club» og «Jack of the Red Hearts».

Prins Harry blir på sin side spilt av den skotske skuespilleren Murray Fraser (23).

Tross aldersforskjellen mellom skuespillerne og det virkelige prinseparet, har filmens hovedrolleinnehavere fått stor oppmerksomhet for å være slående like Meghan og Harry.

<strong>POPULÆRT PAR:</strong> Bryllupet mellom amerikanske Meghan Markle og britiske prins Harry er av stor interesse. Foto: NTB scanpix
POPULÆRT PAR: Bryllupet mellom amerikanske Meghan Markle og britiske prins Harry er av stor interesse. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nøyaktig hva prins Harry, Meghan Markle eller det britiske kongehuset for øvrig vil mene om filmen, gjenstår imidlertid å se.

- Traileren til filmen har vakt oppsikt hjemme i England. Meghan blir neppe glad for å se «seg selv» halvnaken i en dobbeltseng med prins Harry bare dager før hun skal smis i Hymens lenker på Windsor, sier Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng, og fortsetter:

<strong>INTIMT:</strong> Ifølge traileren til den kommende filmen, kan seerne vente seg en heller intim scene mellom de to skuespillerne. Foto: Lifetime
INTIMT: Ifølge traileren til den kommende filmen, kan seerne vente seg en heller intim scene mellom de to skuespillerne. Foto: Lifetime Vis mer

- Traileren er fylt med kleine klisjeer, så her kan man nok vente seg en pompøs og meget sukkersøt film.

- Ikke tilfeldig

Han mener samtidig at det ikke er en tilfeldighet at filmen har premiere på tv nettopp denne uka.

- Det er ingen tilfeldighet at filmen slippes samme uke som Meghan går til alters. Interessen rundt bryllupet er enorm, og både britiske og utenlandske aviser og blader er fulle av artikler om bryllupet, sier Stavseng.

En av dem som allerede har gitt uttrykk for at hun har store forventninger til spillefilmen, er modell Chrissy Teigen (32). I mars skrev hun følgende på Twitter:

Ikke uvanlig

Dette er langt fra første gang at kongelige romanser har blitt utgangspunkt for film og tv-serier. Lifetime lanserte for øvrig en lignende spillefilm i 2011, som da omhandlet hertuginne Kate og prins William.

De siste årene har blant annet Netflix-suksessen «The Crown» fått bred omtale i internasjonale medier.

I første sesong av serien kunne man følge dronning Elizabeth II fra bryllupet hennes i 1947, og den tok videre for seg hvordan den regjerende monarkens liv hadde blitt preget av både hell og uhell.

I sesong to ble det også forsiktig referert til utroskap fra prins Philips side, noe som igjen førte til store avisoverskrifter om parets forhold da de begge var yngre.

LES OGSÅ: Derfor droppet han morens bursdag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer