Blir mor - mot alle odds

Prins Edward (43) og hans hustru Sophie (42) venter sitt annet barn i desember.

FAMILIELYKKE: Edward og Sophie med datteren Louise like etter fødselen i 2003. Foto: ©Anwar Hussein/allactiondigita
FAMILIELYKKE: Edward og Sophie med datteren Louise like etter fødselen i 2003. Foto: ©Anwar Hussein/allactiondigita Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag formiddag ble det kjent at dronning Elizabeths svigerdatter, Sophie, grevinnen av Wessex venter sitt andre barn mot slutten av året - 42 år gammel.

Nyheten er svært gledelig for den britiske kongefamilien - ikke minst fordi det etter at hun i 2003 fødte datteren Louise het at hun trolig ikke ville kunne få flere barn. Det nye barnet blir den britiske monarkens åttende barnebarn.

Sophie hadde i mange år problemer med å bli gravid. Vel ett år før hun fødte sin datter ble hun gravid utenfor livmoren og måtte på sykehus i all hast for å fjernet fosteret. Den gang sto det faktisk om livet til den unge grevinnen.

Også da lille Lady Louise kom til verden skjedde det under dramatiske omstendigheter. En drøy måned før termin var Sophie alene hjemme - og ektemannen prins Edward (43) på reise i utlandet, da hun fikk et illebefinnende - og igjen måtte kjøres til sykehus i hui og hast for å redde barnet. Og lille Louise måtte bli på klinikken i mange uker før hun endelig fikk komme hjem til sine foreldre.

I Storbritannia spekuleres det allerede i at Sophie nye graviditet skyldes en form for hormonbehandling.Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer