Blir kongelig toppmodell

Prinsesse Carolines datter har signert millionkontrakt.

GUCCI-PIKE: Det 25 år gamle barnebarnet til Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, har nå fått avtale med Gucci.  Foto: Stella Pictures
GUCCI-PIKE: Det 25 år gamle barnebarnet til Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, har nå fått avtale med Gucci. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Charlotte Casiraghi (25) har for lengst gjort seg bemerket som et moteikon – akkurat som sin mor prinsesse Caroline (55) og ikke minst sin mormor Grace Kelly. Nå skal motehuset Gucci bruke Charlotte som sin nye frontfigur fremover. Det er ennå ikke klart i hvilke kampanjer hun skal figurere.

Prinsessedatteren har i lang tid hatt et nært forhold til det italienske motehuset. Men nå har de altså endelig skjønt hvilken reklameverdi den unge og stilsikre skjønnheten har, og formalisert samarbeidet.

Charlotte har blant annet brukt spesialdesignede rideklær under ridestevner de to siste årene signert Guccis kreative leder Frida Giannini. Disse har imidlertid aldri vært tilgjengelig for andre enn Charlotte selv.

Det vites ikke hvor mye Charlotte får for jobben som Guccis ansikt utad, men det skal ifølge Svensk Damtidning være snakk om millioner. Sannsynligvis en sikker investering,  i og med at hun allerede figurer på forsidene av verdens motemagasiner og er en av de mest fotograferte kongelige. Unge jenter verden over kopierer stilen hennes, og dette skal nå motehuset dra nytte av.

I fjor prydet fyrst Alberts niese forsiden av franske Vouge, med bilder tatt av den anerkjente fotografen Mario Testino. Hun er også fast gjest på første rad under flere av de store motevisningene verden over. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dronningen har forlatt sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer