Ble tatt imot som rockestjerne

Kronprinsesse Mette-Marit ble møtt med applaus og stormende jubel.

SEOGHØR.NO: Stemningen sto i taket da Rommen skole i Oslo fikk rojalt besøk mandag formiddag. Da kronprinsesse Mette-Marit steg ut av bilen, fikk hun både jubelrop og applaus.

Mottakelsen var om mulig enda varmere, da hun gjorde sin entrè inne i salen. Elevene tok imot henne som en ekte rockestjerne. Jubelen ville rett og slett ingen ende ta!

GOD STEMNING: Kronprinsessen smilte sitt bredeste smil da hun satte seg ned for å høre foredraget. Den voldsomme velkomsten, så ut til å varme! Foto: Andreas Fadum
GOD STEMNING: Kronprinsessen smilte sitt bredeste smil da hun satte seg ned for å høre foredraget. Den voldsomme velkomsten, så ut til å varme! Foto: Andreas Fadum Vis mer

Kronprinsessen tok det hele med et smil, og satte seg godt til rette blant publikum. Det var nemlig ikke hun som skulle stå på scenen denne gangen, selv om mottakelsen kunne tyde på det.

Mette-Marit besøkte skolen for å høre foredraget Generasjon Grønn. Mette-Marit har et sterkt engasjement for miljøet, og det skal være hun selv har tatt initiativ til å overvære det hele.

Foredraget holdes av Miljøambassadørene, og er et skoletiltak i regi av Miljødirektoratet. Ambassadørene besøker skoler over hele landet med foredraget Generasjon Grønn - om sammenhengen mellom klimaendringer, tap av naturmangfold og andre miljøutfordringer.

Dette var ikke første gang skolen på Stovner har kongelig besøk. Det var faktisk Mette-Marit som sto for den offisielle åpningen i 2010 - og i 2012 hadde kongeparet med seg det finske presiedentparet hit.

Les også: Mette-Marit klemte til